MAJKA OVISNA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA ŠOKIRALA PLANOVIMA ZA SINA: / 'To će mu podići samopouzdanje'

Image
Foto: Instagram

Za nju je sasvim normalno da si adolescent želi popraviti izgled i ne vidi problem u tome da ima njezin blagoslov

8.12.2020.
7:11
Instagram
VOYO logo

Žena koja je cijeli svoj život posvetila estetskim korekcijama koje su je pretvorile u ljudsku Barbie, sada je šokirala javnost izjavivši kako ohrabruje svoga sina tinejdžera da si za Božić ode srediti nos, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcela Iglesias (43) iz Los Angelesa potrošila je oko 81.000 dolara na kozmetičke procedure tijekom godina, a tvrdi kako je uvjerena da bi njezina sina Rodriga (19) razveselio božićni poklon u obliku plastične operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imat će više samopouzdanja

Rodrigo je dosad već malo korigirao nos botoksom, ali sada želi potpuno novi oblik, za koji je potrebno otići pod nož. Njegova majka podržava ga u ovoj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznao je da ne voli svoj nos. Ova operacija pomogla bi mu da ima više samopouzdanja. Pokušao je s botoksom smanjiti nos, ali nakon nekoliko mjeseci, dio koji korigirate vrati se u prvobitni oblik, tako da nije zadovoljan. Dopuštam mu operacije jer me više plaši to da izgubimo dobar odnos ako bih mu nešto branila", ispričala je Marcela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju odluku da podrži mlađahnoga sina opravdala je spoznajom da je Rodrigu nedavno dijagnosticirana blaga devijacija septuma, zbog koje ne može disati kroz jednu nosnicu. Stoga je odlučio otići na operaciju za ispravljanje septuma, ali i usput napraviti preinaku izgleda nosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druge zahvate ne bi podržala

Iako mu je ovo dopustila, Marcela tvrdi da ne bi pristala na bilo kakvu drugu operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ima višak kilograma i kaže mi da želi liposukciju, nikad to ne bih podržala. Prvo bi trebao raditi na sagorijevanju masti, a ne prihvatiti lakši način promjene izgleda. Postoji puno roditelja koji svojoj djeci poklanjaju plastične operacije, a u našem slučaju, Rodrigo je stvarno želi. Sasvim je normalno popraviti izgled, to nije ni tabu ni problem. Kao majka, jedino što mogu napraviti je podržati njegovu odluku i pomoći mu da pronađe najbolje stručnjake", zaključila je atraktivna 43-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo