VIDEO: Čula otkucaje srca mrtvog sina

Mislila je da to više nikad neće moći, no jedna majka ipak je čula otkucaje srca mrtvog sina. Želja joj se ostvarila nakon što je upoznala čovjeka koji je dobio donirani organ.

Šesnaestogodišnji Kaleb Beaver umro je u gradu Lymanu, Mississippi, na Božić prošle godine, nakon što je pretrpio dva moždana udara zbog prirođene malformacije cirkulacijskog sustava.

Želja njegovih roditelja je bila da se njegovi organi doniraju, a dobio ih je psihijatar dr. Charles Shelton iz Kentuckyja. U travnju ove godine dr. Shelton je napisao pismo Kalebovoj majci, zatražio je dopuštenje da je posjeti jer joj je želio zahvaliti osobno.

Susret s roditeljima zbio se na međunarodnom aerodromu Gulfport Biloxi u Mississippiju. Pri emocionalnom susretu izvukao je stetoskop i omogućio gospođi Beaver da posluša otkucaje srca svog sina.

‘To je Kaleb… Da to je Kaleb, on je vrlo jak,’ rekla je majka kroz suze dodavši da je molila Boga da još jednom čuje njegovo srce, makar u snu, te da joj je molitva uslišena.

Dr. Shelton je rekao da je iznimno zahvalan obitelji Beaver: ‘To je čudo, to je nevjerojatno, a ja sam se vratio, sad sam čak i bolje nego što sam bio prije tri ili četiri godine’, rekao je. ‘To je dar i to je jednostavno neopisivo’, dodao je.

Dr. Shelton i gđa Beaver će održati javnu svečanost u Kalebovu čast te u svrhu podizanja svijesti o doniranju organa.

Povratak na Net.hr