Popečci od tikvica, mrkve i luka
Sastojci:
- 2 šalice naribanih tikvica
- 2 šalice naribane mrkve
- 2 režnja češnjaka (sitno nasjeckan)
- 2/3 šalice brašna
- 2 velika jaja
- 1/3 šalice mladog ili običnog luka
- 2 žlice maslinovog ulja
(Foto: Profimedia)

Priprema:
1. Posolite naribane tikvice, a zatim pričekajte desetak minuta i iscijedite višak tekućine.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
2. U velikoj zdjeli pomiješajte tikvice, mrkvu, češnjak, jaja, luk, brašno i začine. Smjesa treba biti ravnomjerna.
3. Zagrijte ulje na srednje visokoj temperaturi i popečke u tavu stavljajte s žlicom. Malo ih pritisnite i pecite ih 3-4 minute sa svake strane.
Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa