ZEZNUTE POSLJEDICE / Liječnica moli ljude da prestanu mokriti pod tušem: Kad vidite njezino objašnjenje, nećete više nikad

Image
Foto: TikTok

Liječnica je upozorila ljude da prestanu mokriti pod tušem, što će bez sumnje ostaviti jutarnje rutine diljem zemlje u neredu.

31.5.2022.
15:35
TikTok
VOYO logo

Uroginekologinja dr. Teresa Irwin, koja je specijalizirana za zdravlje zdjelice i inkontinenciju, objasnila je svojim TikTok pratiteljima da zapravo treniramo svoj mjehur da poželi mokriti čim čuje šum vode.

“Ne želite to raditi stalno jer svaki put kad čujete zvuk vode, vaš će mjehur htjeti mokriti jer je navikao čuti zvuk vode pod tušem. Dakle, kad god perete ruke, perete suđe, vaš će mjehur htjeti otići mokriti”, rekla je liječnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poučan video liječnice

Doktorica Alicia Jeffrey-Thomas, koja je prošlog ljeta na TikToku upozorila svoje sljedbenike da bi tuširanje zapravo moglo imati ogromne posljedice: “Ako mokrite pod tušem ili otvorite slavinu ili otvorite tuš, a zatim sjednete na WC da mokrite dok voda teče, u svom mozgu stvarate povezanost između zvuka tekuće vode i potrebe za mokrenjem. U kombinaciji s disfunkcijom zdjeličnog dna, bilo sada ili kasnije, to će potencijalno dovesti do nekih problema s curenjem kad čujete tekuću vodu izvan tuša. Nažalost, žene imaju tu anatomiju, nismo dizajnirane za mokrenje stojeći. Vaše zdjelično dno se neće opuštati kako treba, što znači da nećemo prazniti naš mjehur kako treba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savjeti

Ponudivši svojim 659.000 pratiteljima na društvenim mrežama nekoliko savjeta, dr. Jeffrey-Thomas je dodala: "Pokušajte mokriti prije nego što uopće uključite tuš ili vodu, a ako dobijete potrebu dok ste pod tušem, pokušajte to zanemariti."

Također je ukazala na klasični eksperiment znanstvenika Ivana Pavlova, u kojem je Pavlov uspio uvjetovati pse da sline na zvuk zvona kako su ih naučili povezivati ​​s hranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISKRENO, I MI BISMO GA IZBACILI /

Žena izbacila muža iz rađaonice: 'Vikala sam na njega da odje... i ode, a on mi je odgovorio - ku*vo'

Image
ISKRENO, I MI BISMO GA IZBACILI /

Žena izbacila muža iz rađaonice: 'Vikala sam na njega da odje... i ode, a on mi je odgovorio - ku*vo'

“On zvoni svaki put kada stavlja hranu za pse tako da na kraju pas počne povezivati ​​zvono (s hranom) i počinje sliniti čak i ako tamo nema hrane”, rekla je dr. Jeffrey-Thomas, piše Ladbible.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo