Kozmetika napravljena za vaše međunožje: Highlighter za vaš 'lijepi mali trokut'?

Nova linija proizvoda nadahnuta je skandinavskom jednostavnošću i američkim glamurom

25.7.2017.
15:00
Instagram, theperfectv
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U današnjem je svijetu teško ne naletjeti na neki novi trend, bilo da se radi o kosi, šminki ili odjeći i obući. Međutim, trendovi su prolaznog karaktera te se za novim i neobičnim, još nikad viđenim trendovima, uvijek traga.

Ukoliko ste jedna od tih osoba, osoba u stalnoj potrazi za novim, utoliko obratite pozornost na cijeli set proizvoda namijenjen njezi, ali i šminkanju vašeg međunožja. 'The Perfect V', skandinavska marka proizvoda, plasirala je na tržište liniju proizvoda namijenjenu, kako oni to zovu, "vašem lijepom malom trokutu."

Na njihovoj stranici možete saznati da su njihovi proizvodi "formulirani tako da pomlađuju, poboljšavaju i uljepšavaju vašu 'V'." Oni su također ginekološki i dermatološki testirani te PH uravnoteženi, a kolekciju čini krema, piling, serum za učvršćivanje, papirići za osvježivanje i brojni drugi proizvodi.

Ova je kolekcija posebna i po tome što se je u moru preparata dizajniranih posebno za vašu vaginu našao se i highlighter kojemu je svrha pomladiti to područje umanjujući pritom njegove nedostatke. Highlighter je na bazi E vitamina pa sprječava pojavljivanje tamnih mrlja i bazginog cvijeta koji zaglađuje i osvjetljava kožu.

Nažalost, morat ćemo vas razočarati i reći da se ova linija proizvoda za sad može jedino i isključivo kupiti u Skandinaviji, ali da prema riječima Allura postoji lista na koju se možete prijaviti kako bi dobili nove informacije o proizvodima.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali