Play ponuda

Kozmetika Afrodita ruši stereotipe ljepote: Nova Ageless linija poboljšava kvalitetu zrele kože

Image

Dnevna i noćna krema te uljna esencija dubinski hrane i hidratiziraju zrelu kožu izloženu hormonskoj neravnoteži

21.4.2018.
10:30
Play ponuda

Starenje ne bi smjelo biti tabu niti nešto nepoželjno jer može biti lijepo i dostojanstveno. Kozmetika Afrodita je upravo zato predstavila najnoviju liniju za njegu zrele kože, a u središtu su žene u najboljim godinama.

U divnom ambijentu Boutique Hotela Le Premier u Zagrebu Afrodita je poručila da su godine samo broj i da se žene treba osloboditi pritiska idealne ljepote.

Više vas neće mučiti neugodan osjećaj zatezanja

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

To može potvrditi i Zvončica Vučković, ambasadorica linije koja svoje godine nosi na najbolji mogući način - neustrašivo i ponosno. Ageless linija obećava poboljšanje kvalitete kože, a kao dokaz tu su rezultati brojnih studija. Koža je nakon korištenja čvršća, glađa, bogato hidratizirana i nahranjena na epidermalnoj razini.

Noćna krema djeluje dok spavamo

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

U liniji se mogu naći dnevna i noćna krema te ulja esencija, sve po cijeni od 99,99 kuna. Dnevna krema pruža intenzivnu hidratantnu njegu s hydra kompleksom, dok je noćna obogaćena prirodnim uljima i djeluje dok spavamo. Uljna esencija upotrebljava se u kombinaciji s kremom te sadrži ulja bijelog limnanta i suncokreta koja snažno obnavljaju dehidriranu i suhu kožu.

Predstavljanju linije prisustvovale su mnoge žene iz javnog života poput književnice Sanje Pilić, arhitektice Marine Huljev Lončarić, modne agentice Tihane Harapin Zalepugin, glumice Marije Borić i Lane Gojak, brojni poslovni partneri, beauty blogerice i mediji.

Play ponuda
Play ponuda