NI BLIZU 17 centimetara / Istine i mitovi o prosječnoj veličini penisa

Image
Foto: Photos.com

Brojne studije su prikazale prosječnu duljinu muškog spolnog organa duljom nego što ona zapravo jest. Razlog? Dobrovoljnom istraživanju podvrgnuli su se samo obdareniji muškarci koji su se htjeli pohvaliti.

28.3.2014.
12:03
Photos.com
VOYO logo

Muškarci su pod velikim stresom. Nemaju li zadovoljavajući ljubavni život ono malo veselja nalaze u pornićima. A što ih tamo čeka? Pripadnici njihovog spola s predimenzioniranim penisima. I onda, nakon što vide nekoliko takvih zapitaju se je li njihov možda pre malen.

Da stvar bude gora, mnoge studije su pokazale prosječnu duljinu muškog spolnog organa duljom nego ona zapravo jest. Razlog? Dobrovoljnom istraživanju podvrgnuli su se samo obdareniji muškarci koji su se htjeli pohvaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mitovi o prosječnoj veličini penisa

Neka istraživanja pokazuju da je prosječna duljina penisa (kod bjelaca) 17 cm. Uopće ne pretjerujemo kada kažemo da su ta istraživanja rađena na tulumu gdje su se našla petorica obdarenijih, izmjerila svoje alate i u kalkulatoru izračunala prosjek. Možda su si pritom malo i dodali.

Istina o prosječnoj veličini penisa

Najozbiljniju studiju o veličini penisa napravili su oni kojima je najvažnije znati taj podatak- proizvođači kondoma. Na reprezentativnom uzorku utvrdili su sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Prosječna duljina opuštenog penisa je 10.2 cm.
  • Prosječna duljina penisa u erekciji je 14.7 cm.
  • Prosječan obujam penisa je 12.2 cm.

Cijeli članak na ovu temu možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo