dobro je znati /

Bez obzira na godišnje doba: Hrana koju ne trebate držati u hladnjaku

Image
Foto: Pexels

Vjerojatno vam se čini da je najbolje sve namirnice čuvati u hladnjaku ili kada se vratite iz trgovine jednostavno sve stavite u hladnjak. Opreza nikad dosta. Međutim, vrlo je važno znati koje namirnice trebaju ići u hladnjak. Kliknite na 'SLJEDEĆA'

20.11.2019.
14:25
Pexels
VOYO logo

Rajčice

Stavljanje rajčica u hladnjak spriječit će ih da sazriju i uništiti njihov okus. Prema Mercoli, stavljanje rajčice u hladnjak mijenja njihovu kemijsku strukturu i smanjuje količinu spojeva u plodu, što utječe na njihov okus. Na teksturu i boju rajčice mogu utjecati i niske temperature, a zbog "ozljeda" koje su uzrokovane temperaturama ispod 5°C rajčice mogu biti mekane i uništene na površini.

(Foto: Pixabay)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://rtl-static.cdn.sysbee.net/image/kakv-treba-biti-plodored-rajcice-a56336594a3bc7a0863f056af45f2b63_view_article_new.jpg?v=21
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
PORAST OBOLJELIH /

Što je multipla skleroza? Neurologinja za Net.hr: 'Evo kako je prepoznati i tko je ugroženiji'