Gdje točno nanijeti parfem i kako se čuva: Ovo je pet osnovnih pravila za sve početnice

Image
Foto: Vetlver Aromatics/Flickr

Oblak loše odabrane mirisne note može vas dovesti u situaciju da se ljudi počnu izmicati od vas

29.7.2016.
19:06
Vetlver Aromatics/Flickr
Play logo

Ako do sad niste nosili kupovali i nosili parfeme, mogućnost da će vam se potkrasti greška pri odabiru i količini nanošenja parfema prilično je velika. Zato je tu pet smjernica kojih se dobro držati:

Kako ga isprobati?

Pravi miris parfema možete osjetiti jedino na svojoj koži (zbog specifične biokemije vašeg tijela). Pričekajte petnaestak minuta nakon nanošenja i pomirišite unutrašnji dio ručnog zgloba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se nosi?

Nakon nanošenja parfema, nemojte trljati ručne zglobove jedan o drugi. Pričekajte da se koža osuši na zraku. Narušavanje procesa isparavanja može promijeniti miris.

Nanijeli ste previše parfema?

Protrljajte kožu pamučnom tkaninom umočenom u alkohol.

Kako se čuva?

Dalje od izvora Sunčeve svjetlosti, vlage i topline (nemojte držati parfeme u kupaonici!). Parfemi najduže traju ako se drže na tamnom i hladnom mjestu - na primjer, u dijelu ormara u kojem držite posteljinu ili donje rublje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje nanijeti parfem?

Za prvi romantični izlazak? Budući da ne želite ugušiti vašeg izabranika oblakom parfema, nanesite ga samo malo iza ušiju. On će ga sigurno osjetiti na kraju večeri kada vas bude grlio, ljubio itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za drugi romantični izlazak? Nanesite malo parfema u kosu i između grudi. Miris će se zadržati cijele noći (za svaki slučaj!).

Play logo

Za ured? Stavite malo mirisa na unutrašnju stranu lakta i koljena. Ako namirišete dijelove tijela dalje od nosa, nećete ga se zasititi tijekom dana, baš kao ni vaše kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za zabavu? Nanesite ga na unutrašnju stranu ručnih zglobova zbog mirisnog rukovanja, kao i efekta mirisnog vjetra, dok budete plesali.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo