dovoljno vam samo 5 minuta / Donosimo šest top vježbi za stražnjicu i trbuh!

Kada je riječ o tijelu, najčešće smo nezadovoljni područjem trbuha i stražnjice. Naša Maja Perica našla je način kako se u samo pet minuta na dan, i to u vlastitu domu, na jednostavan način riješiti naslaga oko trbuha i učvrstiti i podignuti stražnjicu. Dakle, više nema izgovora, počinjemo upravo sada!

7.11.2014.
18:09
VOYO logo

Peta smo najdeblja nacija i ovakvi odrazi u ogledalu nisu rijetkost, no rijetki su oni koji se bace na posao jer trbušnjaci su grozna vježba, a od stražnjice smo davno digli ruke. E pa imamo dobre vijesti - trbušnjaci su out, a uz ove nove vježbe i samo 5 minuta akcije dnevno, možete očekivati rezultate.

Počinjemo s napadom na trbuh!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spuštamo na bok, donju nogu zgrčimo, gornju pružimo i iz te pozicije ubacimo aktivaciju odnožja uz aktivaciju kora koji je statičan i uključiti malo bedra i stražnjicu", pojasnio je trener Bojan Medaković.

"Bitno je napraviti eksplozivan zasuk i bitno je naglo zaustaviti. Kroz izdah uvijek radimo kontrakciju. Vježbu možemo raditi s bučicom ili plastičnom bocom vode", naglasio je Medaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traku slobodno zavežite za radijator ili kvaku na vratima.

Cilj je zadržati tijelo uspravno aktivirati core leđa pružena tu je dosta zahtjevno jer imamo polučučanj aktivacija nogu plus donji dio leđa najjača je pa se radi zadnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su vježbe izvanredne, trbušnajci se ipak klešu u kuhinji. Ako ne promijenite prehranu, zaboravite ravan trbuh.

Kad je stražnjica u pitanju, tu ipak možete ljubovati s omiljenom hranom. Potrebno je samo malo više vježbati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Korak po korak s dodatnim rekvizitom postaviti gumu iznad gležnjeva, deset koraka desno, deset lijevo, i probati odradit tri puta. Lagano spustiti stražnjicu do pozicije, aktivirati stražnjicu - nazovimo to stolica ravna površine natkoljenice i trupa", pojasnio je trener.

"Treća kraljevska vježba je bugarski čučanj. Za ovu vježbu nam treba neko povišenje. Iz te pozicije radimo jednonožni čučanj. Dvanaest do petnaest ponavljanja", dodao je Medaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih šest jednostavnih vježbi povežite u kružni trening od svega 5 do deset minuta dnevno. Rezultati, provjereno, neće izostati.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo