Play ponuda

DOBIO 70 KG U GODINU DANA / Za sve je bio kriv tumor na mozgu

shimmer fallback

Donelle Trotman iz New Yorka ostao je zatecen kada je u samo godinu dana uspio dobiti cak 70 kilograma, a redovita tjelovjezba mu nije pomogla da ih se rijesi.

5.3.2015.
13:31
Play ponuda

Nakon sto je gotovo poludio kada nije mogao prestati dobivati na kilazi, a doktori nisu znali sto mu je, Trotmanu je laknulo kada je jedn stazist primijetio strije na njegovim rukama koje su karakteristicne za Cushingtonovu bolest, oblik tumora mozga zbog kojeg dolazi do povecanog izlucivanja steroida za povecanje tezine.

Otac dvoje djece u svojim je 30-im godinama i prosao je brojne pretrage kako bi ustanovio zasto mu se kile gomilaju, a ne moze ih se nikako rijesiti.

Iako nikada nije bio mrsav, nikada nije bio niti pretio, a lijecnici tvrde da ce se nakon uklanjanja tumora potpuno oporaviti u roku od godinu dana.

Kile je poceo dobivati prije tri godine, a skupljale su mu se na vratu, trbuhu, rukama, licu i na dnu leda. Unatoc tome sto je vjezbao i trcao, kile su se samo gomilale, a s vremenom je postao nesnosno iscrpljen.

Dijagnoza mu je konacno postavljena u bolnici Lennox Hill u New Yorku gdje je stazist primijetio simptome bolesti od koje godisnje oboli oko 50.000 Amerikanaca, a smrtonosna je ako se ne lijeci na vrijeme.

U nastavku mozete pogledati razgovor sa Trotmanom, kao i simptome koji su napokon otkrili njegovu bolest:

http://www.nbcnews.com/id/32545640

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Play ponuda
Play ponuda