DIRLJIV PRIZOR: / Sijamski blizanci napokon jedan drugome ugledali lice

Bivši sijamski blizanci Jadon i Anias McDonald napokon mogu pogledati jedno drugo u oči.

25.11.2016.
16:17
Facebook

Na njihovoj prvoj fotografiji nastaloj nakon operacije, dvoje jednogodišnjaka znatiželjno gledaju jedno drugo u oči, piše Hollyvood Life.

Sve do 14. listopada blizanci Jadon i Anais McDonald (1) bili su spojeni gornjim dijelom glave. A sada, dva mjeseca kasnije, oboje se sjajno oporavljaju i po prvi su put fotografirani zajedno nakon operacije. I fotografija je tako slatka!

Jadon i Anais snimljeni su u sobi za oporavak Medicinskog centra Montefiore u Bronxu.

"Stvarno se radi o nevjerojatnoj stvari. Jednostavno ne mogu povjerovati", izjavila je njihova majka, Nicola McDonald o 22-satnoj operaciji u kojoj su bebe uspješno razdvojene. "A pogledajte njegovu kosicu. Na vrhu glave, raste!"

Ovi 14 mjeseci stari blizanci prošli su kroz puno toga u svojem kratkom životu, ali uskoro se sele u centar za rehabilitaciju kako bi se oporavili od teške operacije. Iako će biti potrebno još operativnih zahvata, najvažniji dio je prošao.

Vodeći kirurg dr. James Goodrich kaže kako oporavak dvoje malih pacijenata ide izuzetno dobro. U stvari, radi se o najbržem oporavku koji je ikada do sada vidio.

"Preko 13 mjeseci sanjala sam o ovome trenutku", napisala je Nicole na društvenim mrežama nakon operacije. "Pogledala sam Jasonovo anđeosko lice i vidjela ga na način na koji ga nikada prije nisam vidjela."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali