Cura se fotkala gola, u istoj pozi kao i popularna Gigi Hadid i pokazala da smo sve jednako divne i genijalne

Image
Foto: dianasirokai / instagram

Ovu smo curu upoznale prije nekoliko mjeseci, a sad je ponovno dokazala da je najvažnije biti ponosan na sebe i da svatko može ono što zamisli

31.12.2017.
11:00
dianasirokai / instagram
VOYO logo

Dianu Sirokai upoznale ste prije nešto više od dva mjeseca, a o njoj smo pisale nakon što je s frendicom zamolila profesionalce da ih na fotki, photoshopom, učine mršavijima kako bi pokazale koliko čak i male korekcije mogu prividno promijeniti izgled nečijeg tijela i zavarati nas.

Ove cure su zamolile profesionalce da ih photoshopom učine mršavijima, a evo zašto su to napravile

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je odlučila napraviti još jedan mini eksperiment na Instagramu pa se fotografirala gola, u pozi u kojoj se nedavno fotkala i slavna Gigi Hadid, jer ju je naprosto zanimalo kako bi ona izgledala na njenom mjestu. Objavila je fotku na Instagramu i napisala "Jednostavno me zanimalo kako bi plus size model izgledao u ovakvoj pozi i na ovakvoj fotografiji" i komentari su, barem većinom, prilično pozitivni.

Komentari su, uglavnom, jako pozitivni

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim ti reći da iznimno cijenim tvoju snagu i hrabrost i sve što radiš te isto tako cijenim činjenicu što voliš sebe i ne bojiš se to pokazati", napisao joj je jedan korisnik ispod fotografije, a upravo su ovakve pozitivne misli su ono što Diana svojim aktivizmom želi potaknuti, piše Bored Panda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I što god mi mislile o onome što Diana radi, nedvojbeno se radi o prekrasnoj ženi koja voli sebe i koja svim ostalim curama (i dečkima) poručuje da bi sebi uvijek trebali biti na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo