ZASTRAŠUJUĆE: / Što vidite na ovoj fotografiji? Ništa? Pogledajte opet... A što ako vam kažemo da se u bazenu nalazi - dijete?

Medicinska sestra iz Australije snimila je fotografiju naizgled praznog bazena, u kojem se zapravo nalazilo dijete te pokrenula lavinu reakcija na Facebooku

1.3.2021.
17:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Društvenim se mrežama širi naizgled bezazlena, ali zapravo zastrašujuća slika. Naime, na Facebook grupi CPR Kids koju vode medicinske sestre specijalizirane za pedijatriju, objavljena je fotografija naizgled praznog bazena u Australiji. No, unutra je zapravo ronilo dijete odjeveno u svijetloplave kupaće gaće koje su se stopile s bojom vode u bazenu te dijete učinile praktički nevidljivim.

Fotografija je poslužila kao upozorenje roditeljima da obuku svoju djecu u odjeću jarkih boja kada ih vode na bazen ili na more. "Da, unutra je dijete. Znamo da je to teško povjerovati.

Prateći nedavnu objavu o važnosti fluora i kupaćih kostima u jarkim bojama za djecu, jedan od CPR Kids edukatorica bila je na zabavi u bazenu s prijateljima i primijetila kako je voda postala mutna nakon što je bazen korišten cijeli dan. Zamolila je jedno od djece koja su nosila svijetloplavi kupaći kostim, da plivaju do dna. Rezultat ju je šokirao, kao i sve u timu CPR Kids", stoji u šokantnoj objavi.

Originalna fotografija ubrzo je skupila stotine komentara sablažnjenih roditelja, koji su je masovno krenuli dijeliti. Nakon toga CPR Kids je objavio još jednu fotografiju na kojoj se vidi gdje se dijete zapravo nalazi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali