VJEROVALI ILI NE, OVO JE ISTA OSOBA: / Ima 22 godine i ovisna je o plastičnim operacijama; 'Prije me baš nitko nije primjećivao'

Njezina ovisnost o plastičnim operacijama počela je nakon naglog mršavljenja kada su joj se smanjile grudi koje je dala povećati

11.9.2020.
7:13
Instagram/Amber Mayy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Amber Mayy (22) je Instagram senzacija koja ne skriva svoju ljubav prema plastičnim operacijama. Dapače, tvrdi kako je ovisna o njima.

Kao tinejdžerica bila je nesigurna u svoje tijelo, stalno je bila na dijetama i kilaža joj se vraćala, a danas je najsretnija u svojoj koži.

"Ja sam dokaz kako puno dobroga može proizaći iz plastičnih operacija", rekla je Amber za The Sun.

Prvu je operaciju obavila kada je imala 19 godina jer su joj se zbog naglog mršavljenja smanjile grudi te ih je dala povećati. Iako je za zahvat izdvojila priličnu svotu, rezultati su je razočarali, zbog čega je otišla na drugu operaciju u Belgiju gdje su joj ugradili puno veće implantate koji su zabranjeni u Ujedinjenom Kraljevstvu.

No, to je izazvalo lančanu reakciju i počela je pretjerivati s operacijama. Dosad je tri puta podizala stražnjicu, sredila si je nos i usne, a nije odoljela ni liposukcijama i injekcijama botoksa iako su joj tek 22 godine.

Fanovi joj plaćaju nove operacije

Amber priznaje kako je ovisna o operacijama te da je dosad na njih izdvojila najmanje 40.000 funti (oko 330.000 kuna). Zbog ogromnih implantata u grudima i stražnjici ne može vježbati pa ide na redovite liposukcije svakih šest mjeseci.

"Nisam glupa. Znam da muškarci imaju fetiš na moje ogromne grudi i stražnjicu. Vole moje tijelo toliko da mi nude plaćanje novih operacija. Jednom kada počnete sa zahvatima, teško je stati. Postanete ovisni", objasnila je.

Na Instagramu je prati gotovo 120.000 korisnika, a tvrdi kako je prije implantata nitko nije primjećivao. Sada ima ogromnu bazu fanova i kupila je kuću od novca koji je zaradila modelingom.

"Mislim da ne radim ništa pogrešno. Nikome ne škodim, zar ne?", zaključila je 22-godišnja Amber.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali