zimski uvjeti / Sukulenti zimi - koliko su otporni sukulenti zimi?

Image
Foto: Pixabay

Tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, mnogima domovi postanu negostoljubiva okruženja za biljke, zato su tu sukulenti. Sukulenti zimi imaju veliku otpornost na zimske uvjete

27.5.2019.
11:47
Pixabay
VOYO logo

Neke sobe su izložene propuhu, druge su previše zagrijane, zrak je zimi uglavnom suh, a tu su i sobe koje su manje izložene direktnoj sunčevoj svjetlosti. Sve to su nepogodni uvjeti za biljke u stanu, ali tu su prekrasni sukulenti zimi koji mogu ukrasiti vaše domove u takva vremena.

U potrazi smo za izdržljivim biljkama koje mogu preživjeti sve ove uvjete, te smo otkrili da sukulenti zimi mogu zadovoljite sve uvjete, a vi ćete tako uvijek imati svježe zelenilo u kojem možete uživati i usred zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukulenti dolaze u širokoj lepezi boja i razveselit će vas zimi tijekom tmurnih dana. Sukulente ne treba često zalijevati, osim po ljeti. Imaju zaštitni sloj od voska na površini stabljike i listova koji im pomaže zadržati vlagu te su vrlo prilagodljivi. Nakon ljeta vrlo dobro se mogu prilagoditi na unutarnje prostore i uspješno prezimiti u vašem domu jer sukulenti koji podnose zimu podnose i sve druge uvjete koji za cvijeće nisu uobičajeni.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo