Play ponuda

SVE PO 13 KN, NIJE ŠALA: / Od ručka u Zagrebu do hit odjeće sezone, evo što možete kupiti za svega par kovanica

Image

Imate samo 13 kuna u novčaniku? Donosimo šest genijalnih ideja na što ih možete potrošiti (i neće vam biti žao).

11.1.2018.
16:23
Play ponuda

Nakon blagdanske groznice, sastaviti se s lovom nije baš lako. Peglanje kartica u posljednjih ste mjesec i pol dana usavršili do usijanja, a nikako ne možete odoljeti ni šoping prilikama na sniženjima. Stoga uopće nije ni čudno da je došao taj dan kada u novčaniku imate jednu papirnatu novčanicu i svega nekoliko kovanica. Ali, i taj se trenutak može pretvoriti u superzabavni izazov. Kao što je, recimo, ići u šoping s 13 kuna u džepu.

Sjajna koža, pun želudac

shimmer fallback
shimmer fallback

Postoje brojni recepti za domaću kozmetiku, koji provjereno djeluju. Jedan od takvih je i voćna maska s bananom, narančom i medom koja umornom i sivom tenu vraća sjaj. Dakako, jer je puna C vitamina. Sve što vam treba jest jedna banana, sok od jedne naranče te žlica limuna. Napravljenu smjesu nanesite na očišćeno lice, ostavite da se osuši (10 minuta) te se umijte. Mi smo u dućanu kupili pola kilograma banana (5,5 kn), pola kilograma naranči (5,5) kn i med (20 g, 1,89 kn). Višak voća i meda smo iskoristili za slasnu voćnu salatu. Taman je bilo za jedan međuobrok.

shimmer fallback
shimmer fallback

Šik blejzer za sve kombinacije

shimmer fallback
shimmer fallback

Uvjerili smo se da šetnja zagrebačkom Maksimirskom ulicom može biti vrlo modno isplativa. U tijeku su, naime, sezonska sniženja i u secondhand dućanima gdje ima cool stvari već od pet kuna. U jednom od njih pronašli smo prelijep blejzer Mango (12,90 kn) za kojeg mislimo da će biti adut proljetnih kombinacija. Sjajno, naime, pristaje uz ostale hitove ženske garerobe kao što su bijela bluza i traperice. Osim njega, potpuno nas je oduševila i lepršava suknja Benetton - može se isfurati na gležnjače i grilonke - koju smo platili 10 kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dobitna kombinacija za ručak

shimmer fallback
shimmer fallback

Našli smo čak pet genijalnih verzija ručkova/večera za 13 kuna. Naime, u svim restoranima McDonald's vrijedi pravilo 1+1=13. Što konkretno znači da omiljeni Hamburger, Cheeseburger, Chickenburger, Tasty Cheese ili Snack Wrap u kombinaciji s malim krumpirićima košta 13 kuna. S obzirom na to da inače cijene hamburgera iznose od 25 kuna na više, ova McDonald'sgastronomska ponuda je prilika koja se ne propušta.

Seksi mačka u - čarapama

shimmer fallback
shimmer fallback

Crne mrežaste čarape su u trendu. To zna svaka šminkerica. Na AliExpressu smo pronašli mrežaste sokne, koje na sniženju koštaju 0,99 dolara. Doda li se tome 4,5 kuna naknade za uručenje malih paketa, seksi modni detalj stiže na kućnu adresu za najmanje 10 dana i za - 11,6 kuna.

Rođendanski poklon

Rođendansko slavlje najbolje prijateljice ne mora izazvati vaš financijski krah. Upravo suprotno. U Jysk dućanima, naime, ima fora sitnica čija se cijena uklapa u šoping izazov od 13 kuna. Poput okvira za sliku dimenzija 13x18 cm, koji košta 12,50 kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback

Gadget oprema

Novi iPhone X treba mora imati i novu opravicu - fora masku. Pronašli smo je na gearbest.com po cijeni od osam kuna. Bez obzira što još treba platiti 4,5 kuna naknade za uručenje malih paketa, ovo je zapravo jako isplativa kupnja.

shimmer fallback
shimmer fallback


shimmer fallback
shimmer fallback

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom McDonald's i po najvišim uredničkim standardima Telegram Medije.

Play ponuda
Play ponuda