Play ponuda

E, OVO NAM JE KRITIČNO TREBALO U ŽIVOTU / Internetom se širi viralan trik kojim vrata od pećnice možete očistiti u svega nekoliko minuta

Image
Foto: sddecor/Instagram

Ako ste mislili da uklanjanje stakla zahtijeva posebno umijeće, prevarili ste se. Jedna žena je pokazala da je ova tehnika jako jednostavna

4.10.2022.
10:21
sddecor/Instagram
Play ponuda

Na vratima vaše pećnice se često zna skupljati masnoća. Ona su idealna mjesta za nakupljanje ostataka hrane od pečenja, a mnogima se čini da je njihovo čišćenje nemoguća misija. Ipak, postoji jedan trik kojim možete brzo i efikasno oprati vrata pećnice poslije čega će biti kao nova.

Uklanjanje stakla ne zahtijeva posebno umijeće ili upotrebu alata, a jedna žena pokazala je u Instagram videu da je ova tehnika jako jednostavna.

Image
Održavanje pećnice /

Kako očistiti vrata pećnice prirodnim sredstvima?

Image
Održavanje pećnice /

Kako očistiti vrata pećnice prirodnim sredstvima?

Trebat će vam soda bikarbona

Dovoljno je samo skinuti gornji dio okvira i nježno izvući staklo. Cijelo staklo lako prebacite u sudoper ili kadu i dobro ga istrljajte. Kad završite s čišćenjem, vratite ga nazad u okvir i dobro ga pročistite.

Kako biste uklonili masnoće sa stalka pećnice, naprije posipajte malo sode bikarbone u zdjelu pa dodajte vodu, tek toliko da napravite gustu smjesu. Zatim smjesu razmažite po vratima pećnice i pustite da odstoji oko pola sata. Uzmite mokru spužvu i krenite s ribanjem. Iznenadit ćete se kada vidite koliko je soda bikarbona moćna u odstranjivanju masnoće, piše Espreso.

Play ponuda
Play ponuda