Tehnologija / Kako sakriti status na WhatsAppu na jednostavan način

Image
Foto: Pixabay

Ako koristite pametni telefon, vjerojatno koristite WhatsApp za slanje i primanje poruka, međutim nekada želite i privatnost. Evo kako sakriti status na WhatsApp-u.

30.11.2021.
11:12
Pixabay
Play logo

Prema zadanim postavkama, kada razgovarate s nekime, WhatsApp prikazuje da ste na vezi. Vaš status se prikazuje svim osobama, ne samo vašim kontaktima.

Postoji li način kako sakriti status na WhatsAppu? Kako sakriti svoj online status i tipkanje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jednostavan način možete sakriti status na WhatsAppu, dovoljno je promijeniti samo nekoliko postavki unutar aplikacije.

Play logo

Ako želite spriječiti nekoga određenog da vidi vaš online status, jedan od načina da to učinite je blokiranje tog korisnika na vašem WhatsApp računu. Na taj način ta osoba neće moći vidjeti vaš status na mreži, vašu profilnu sliku i u osnovi sve što je povezano s vašim računom.

Ako želite sakriti status na WhatsAppu od svih kontakata, idite na postavke WhatsAppa. Odaberite račun. Kliknite privatnost na računu. Dodirnite posljednji put viđen za promjenu statusa na mreži u nitko ili moji kontakti. Možete odabrati nitko da biste sakrili svoj status od svih ili odabrati moji kontakti da bi se izvanmrežno prikazivali samo vašim kontaktima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo