Play ponuda

ZNATE ONO KAD STE REKLI DA SVOJOJ DJECI NEĆETE DATI MOBITELE DA IM MOZAK NE ISTRUNE? / Znamo da ipak jeste, ali evo malog trika za vas

Image

Impresionirani roditelji tvrde da će im ovaj korisni trik koji će im zaokupiti djecu promijeniti živote

18.2.2021.
10:02
Play ponuda

Jedan par pokazao je jednostavni trik pomoću kojeg zaokupljaju svoju djecu kako bi se na miru mogli posvetiti kućanskim poslovima, a dosad je pregledan više od 25 milijuna puta.

TikTokerica @melissajean1223 mislila je da nikada neće djeci odvraćati pozornost mobitelom, no sada priznaje da im to dopušta jer jedino na taj način može obaviti određene poslove.

Oduševio ju je trik koji joj je pokazao partner kojim se zaslon iPhonea zaključava na određenoj aplikaciji. Na taj način djeca ga mogu koristiti, i to bez slanja poruka kontaktima ili nasumične kupnje na nekoj od aplikacija.

Image
OVO BI TREBAO ZNATI SVAKI RODITELJ: /

Što činiti ako vam se dijete izgubi u trgovini ili nekom sličnom gužvovitom mjestu?

Image
OVO BI TREBAO ZNATI SVAKI RODITELJ: /

Što činiti ako vam se dijete izgubi u trgovini ili nekom sličnom gužvovitom mjestu?

Otac je preko tražilice pronašao funkciju koja se zove 'Guided Access'. Kada je uključena, mobitel se može koristiti u jednoj aplikaciji i dopušta vam da izaberete koje su funkcije onda dostupne. Nakon što uključite 'Guided Access' pokrenite aplikaciju na kojoj želite da vam djeca koriste. Tri puta kliknite na tipku za otključavanje mobitela i pojavit će se lista opcija. Isključite ih i pritisnite 'Resume' u gornjem desnom kutu.

Na taj način zaključali ste zaslon i sve tipke pa djeca ne mogu ništa slučajno pokrenuti, već su zapeli s crtićem ili nekim drugim sadržajem.

Impresionirani roditelji u komentarima su poručili da će im ovaj trik promijeniti živote.

"Doslovno sam se jutros pitala zašto ne postoji ta opcija. TikTok me spasio", "Sačuvat ću ovo za dan kada budem imala djecu", "Kod Androida je puno jednostavnije, samo skinite aplikaciju Kids Mode", "Sve će biti super dok vam ne bace mobitel", "Trik koji mi je spasio život, koristim ga već nekoliko godina", pisali su.

Play ponuda
Play ponuda