Play ponuda

KONTRACEPCIJA? NI ČUTI! / Majka i kći trudne u isto vrijeme: 'Imam 36 godina, čekam 12. dijete, a uskoro postajem i baka'

Image

Veronica očekuje svoje 12. dijete u travnju, a baka bi trebala postati u lipnju. Kaže kako je više uzbuđena zbog kćerine trudnoće nego svoje

6.11.2021.
13:06
Play ponuda

36-godišnja Veronica Merritt iz New Yorka otkrila je za The Sun da će njezina najstarija kći postati majka. Na Instagramu je podijelila video njezinog ultrazvuka. Veronica ima 11-ero djece, a uskoro će roditi 12. Jako je uzbuđena što će u slično vrijeme postati i baka i majka.

Veronica je Victoriju (21) rodila dok je još bila u školi, naime zatrudnjela je u dobi od 14 godina. Victoriji i Veronici su porodi u razmaku od samo mjesec i pol dana. Veronica bi trebala roditi oko 25. travnja, a Victoria 11. lipnja.

"I više sam nego oduševljena što sam trudna uz svoju kćer. Nikad nisam imala blizance pa sam uzbuđena što ću imati bebe istih godina u kući koje mogu odjenuti u sličnu odjeću. Već sam im kupila iste pidžamice. Da budem iskrena, mislim da sam više uzbuđena zbog trudnoće moje kćeri nego što sam ikada bila sa svojom. Postati baka je nešto tako uzbudljivo i lijepo je dijeliti trudnoću zajedno s mojom prvom kćeri", objasnila je Veronica.

Image
JE LI ZATO LOŠA MAJKA? /

Žena priznala što radi dok joj djeca spavaju pa razbjesnila dobar dio interneta: 'To je moja stvar!'

Image
JE LI ZATO LOŠA MAJKA? /

Žena priznala što radi dok joj djeca spavaju pa razbjesnila dobar dio interneta: 'To je moja stvar!'

U intervjuu koji je dala za Fabulous objasnila je kako se udala, ali i razvela od oca svoje najstarije djece. Nakon toga se udala za drugog supruga Martyja (37), a par je dobio još sedmero djece. Veronica je otkrila kako nikada ne koristi kontracepciju zbog zdravstvenog stanja.

"Završila sam srednju školu s odličnim uspjehom, pokušala sam ići i na fakultet, ali sam se oba puta razboljela, imam bolest bubrega i izgubila sam bubreg prošle godine", objasnila je. Otkrila je kako bi voljela ima 17 djece.

"Neka djeca su bila planirana. Ne isključujem opciju da dobijem još djece. Htjela bih imati još šestero. Osam i pol godina sam provela u trudnoći", ispričala je Veronica.

Play ponuda
Play ponuda