Play ponuda

UOPĆE JOJ NIJE RASTAO TRBUH: / Djevojci pozlilo, otišla je na WC i - rodila zdravu bebu! Nije znala da je trudna

Image
Foto: Instagram

Novopečena majka tvrdi da nije bilo načina kako bi ranije doznala da je trudna

13.11.2019.
18:59
Instagram
Play ponuda

Prema statistikama, jedna od 500 žena ne zna za trudnoću do 20. tjedna, a jedna od 2500 žena otkrije da je trudna tek kada krene porođaj. Australka Erin Langmaid nije imala trudnički trbuh, jutarnje mučnine ni druge znakove trudnoće, no jednoga se dana osjećala loše, otišla je na WC i - rodila zdravu djevojčicu.

Kći Isla i mama su dobro i uhodavaju se u zajednički život, koji Erin do prije dva tjedna nije očekivala, piše Daily Mail. Erin, po zanimanju model, cijelo je vrijeme radila, a tvrdi kako je uzimala kontracepcijske injekcije. Nije primijetila ni da joj je odjeća tijesna.

Djevojčica se rodila u 37. tjednu

"Ništa nije moglo naznačiti da je naša kći ovdje. Bio je to najveći šok u našemu životu", rekli su Erin i njezin partner Dan Carty novinarima. Otišla je na WC, a deset minuta poslije u naručju je držala kćerkicu, koja se rodila posve zdrava i težila je 3,6 kilograma. Carty je čuo da se nešto zbiva u kupaonici, ušao je i zaprepastio se.

Image
MISLILA DA JE U MENOPAUZI, KAD ONO... /

Žena (50) ostala trudna nakon što je već izgubila mjesečnicu i rodila zdravu bebu

Image
MISLILA DA JE U MENOPAUZI, KAD ONO... /

Žena (50) ostala trudna nakon što je već izgubila mjesečnicu i rodila zdravu bebu

"Čuo sam vrisak, otrčao sam i otvorio vrata jer sam se zabrinuo za Erin, a onda sam vidio bebu i pomislio: Čekaj malo, dvije su? Bio sam preplašen", kazao je Dan. Malena je Isla odmah po rođenju prestala disati i poplavjela je pa je novopečeni otac u panici nazvao Hitnu pomoć kako bi bebi spasio život. Djevojčica se rodila u 37. tjednu majčine trudnoće.

Par se dobro snašao u novoj ulozi

Novopečena majka tvrdi da nije bilo načina kako bi ranije doznala da je trudna, no ona i partner su s oduševljenjem dočekali ulogu roditelja i svoju divnu kćerkicu. "To je naš život i ne bismo ga mijenjali", kazala je Erin.

Usprkos nagloj životnoj promjeni, par se dobro snašao. Prijatelji i rodbina pomogli su im pripremiti dom za Islu, a sada su suočeni s izazovima roditeljstva.

Play ponuda
Play ponuda