Play ponuda

RUŽNA POZADINA IDILIČNE OBITELJSKE FOTOGRAFIJE: / Ne možete ni naslutiti što se dogodilo samo minutu poslije

Image
Foto: Instagram

'Ovo mi je škola za buduće druženje s dvomjesečnim djetetom'

17.9.2018.
11:45
Instagram
Play ponuda

Blogerica Revie Jane Schulz poznata je po objavi uvijek savršenih obiteljskih fotografija na Instagramu, kojima je privukla čak 174.000 pratitelja. Ova majka iz Australije vodi naizgled idiličan život. Ima divnog muža i dvoje prekrasne djece. Zato je nemalo iznenadila kada je nedavno podijelila i mračniju, neuredniju stranu majčinstva.

'Najvodenastija eksplozija kakice'

Doduše, takvo što nije zorno prikazala fotografijom, ali je zato iskreno napisala što stoji u pozadini jedne naoko bajkovite obiteljske situacije. Nakon što je uspjela ispuniti "naporan zadatak" da djecu izvuče iz kuće prije sedam ujutro, poznata mama s Instagrama požurila je s njima na doručak, kada se dogodila katastrofa.

Image
PRAVA SLIKA RODITELJSTVA U 1980-IMA: /

Fotka dječaka pokraj hrpe čikova postala viralna, svi se prisjećaju starih vremena

Image
PRAVA SLIKA RODITELJSTVA U 1980-IMA: /

Fotka dječaka pokraj hrpe čikova postala viralna, svi se prisjećaju starih vremena

"Taman kada je moj topao i mirisan doručak stigao na stol, moja je mila beba imala svoju najvodenastiju eksploziju kakice dosad", napisala je Schulz, dodavši kako je dio toga završio na njezinoj majici, dio na nosiljci za bebe, a nastradale su i njezine nove espadrile.

Utješili je pratitelji

"Ovo mi je škola za buduće druženje s dvomjesečnim djetetom", našalila se i priznala kako se osjećala "poraženo" nakon što se vratila za stol iz restoranskog toaleta, u kojemu je pokušavala "popraviti štetu".

Njezini su se pratitelji solidalizirali s ovim nemilim događajem i podijelili vlastita prljava iskustva s malom djecom. "Apsolutno te razumijem. Život majke je ludnica. Prigovaranja, mišljenja, kritike, zagrljaji i puse... Ali na kraju sve to vrijedi", zaključile su druge mame na Instagramu.

Play ponuda
Play ponuda