Play ponuda

POJAS NIJE DOVOLJAN, OSIGURAJTE SVOJE DIJETE: / Roditelji masovno kupuju ovu jeftinu stvar koja može spasiti život

Image
Foto: Facebook

Premda neki pacijenti nose medicinske narukvice koje upozoravaju na njihova stanja, one lako mogu proći nezapaženo ako su prekrivene odjećom

17.6.2019.
19:40
Facebook
Play ponuda

Kada se dogodi prometna nesreća u kojoj sudjeluju djeca, ključno je odreagirati brzo kako bi se djetetu pružila adekvatna pomoć s minimalnim posljedicama. Budući da djelatnicima Hitne pomoći u tim trenucima nije poznato ima li unesrećeno dijete drugih zdravstvenih tegoba, jedna je majka osmislila genijalni patent koji znatno olakšava i ubrzava stvari.

Australka Natalie Bell ima tvrtku "Personalised By Nat", specijaliziranu za izradu personaliziranih proizvoda. Ova majka petoro djece oglašava svoje proizvode na Facebooku, a ranije ovoga mjeseca podijelila je footgrafiju jedne od svojih kćeri u automobilu sa šarenim dodatkom omotanim oko sigurnosnog pojasa.

Natalie je objasnila kako je njezina kćerkica gluha i nosi slušni aparat, zbog čega ne smije biti podvrgnuta magnetskoj rezonanciji u slučaju prometne nesreće. Dodatak na njezinu sigurnosnom pojasu upozorava na to.

Ključan za pravilnu brigu o sudionicima nesreće

Majka je došla na ideju pitajući se što bi se dogodilo da ona nije u mogućnosti takvo što napomenuti liječnicima u slučaju nužde. Stoga je počela kreirati dodatke za sigurnosni pojas s različitim medicinskim dijagnozama, što znači da može prilagoditi svoj proizvod dijagnozi bilo kojega putnika u automobilu.

HAK-ov VELIKI TEST DJEČJIH AUTOSJEDALICA: Ova 4 modela su opasna za život vaših mališana – izbjegavajte ih!

Image

HAK-ov VELIKI TEST DJEČJIH AUTOSJEDALICA: Ova 4 modela su opasna za život vaših mališana - izbjegavajte ih!

Image

HAK-ov VELIKI TEST DJEČJIH AUTOSJEDALICA: Ova 4 modela su opasna za život vaših mališana - izbjegavajte ih!

Neki od primjera uključuju Downov sindrom, autizam, dijabetes i epilepsiju. Natalie je za ABC istaknula kako oni koji prvi pohitaju upomoć unesrećenima nisu nužno medicinski djelatnici, tako da ovaj dodatak za pojas može biti ključan za pravilnu brigu o sudionicima nesreće.

Može se pričvrstiti na bilo što

Premda neki pacijenti nose medicinske narukvice koje upozoravaju na njihova stanja, one lako mogu proći nezapaženo ako su prekrivene odjećom. S druge strane, ovakvi dodaci za sigurnosni pojas mnogo su praktičniji i uočljiviji. Mogu se pričvrstiti na bilo što, uključujući i školsku torbu.

Natalie ovaj koristan proizvod prodaje po cijeni od 15 australskih dolara (68,30 kuna). Nakon što se oglasila na Facebooku, brojni su je roditelji odmah zasuli narudžbama, hvaleći njezinu briljantnu ideju.

Play ponuda
Play ponuda