NE KORISTI KONTRACEPCIJU / Ostala trudna sa 14, u međuvremenu rodila 11-ero djece, a sad ponosno objavila snimku ultrazvuka 12. bebe

Ima tek 36 godina, najstarija kći joj ima već 21; u trudnoći je provela osam i pol godina i kaže da ne misli stati

13.10.2021.
9:13
Screenshot/Tik Tok
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Veronica Merritt, 36-godišnjakinja iz New Yorka i majka 11-ero djece, na TikToku je podijelila snimku ultravuka 12. bebe.

"Nepravedna pravila moraju se kršiti. Ili nešto slično", napisala je Veronica, s obzirom na to da prema pravilima te društvene mreže se ne bi smjeli objavljivati medicinski pregledi.

No na snimci teško da bi joj itko mogao zamjeriti, a fanovi su spremno čestitali na (još jednoj) prinovi, prenosi Mirror.

"Čestitam! Ne znam kako uopće podnosiš 11-ero djece. Ja jedva mogu podnijeti jedno takvo kakvo je", "O moj Bože!!! Čestitamo! Sretno!",  samo su neke od poruka.

Ostala trudna sa 14 godina

Kad je prvi put ostala trudna, Veronica je imala tek 14 godina. Najstarija kći Victoria danas ima 21 godinu. U međuvremenu je rodila Andrewa (16), Adama (15), Maru (13), Dasha (12), Darlu (10), Marvelousa (8), Martalyu (6), Ameliu (4), Delilahu (3) i Donovana (1).

Često je na meti trolova, a među ostalim, časte je odvratnim epitetima, pa čak tvrde i da svako djete ima drugog oca. No to nije istina – nakon što joj se raspao prvi brak, udala se za Martyja (37), s kojim je zajedno ima sedmero djece.

Veronica, koja na Instagramu i TikToku dijeli detalje o svojoj velikoj obitelji, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svojeg zdravstvenog stanja.

Ne smije uzimati oralne kontracpetive

"Srednju školu sam završila s odličnom ocjenom, pokušala sam ići na fakultet, ali sam se oba puta razboljela - imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine",  objasnila je.

Štoviše, mama je rekla da bi na kraju htjela imati 17-ero djece.

"Neka su djeca bila planirana. Ali ne mogu uzimati hormonsku kontracepciju jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka", rekla je. "Ne isključujem mogućnost da ću imati još djece. A u trudnoći sam provela ukupno osam i pol godina", objasnila je. 

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali