MLADI TATA PRISUSTVOVAO PORODU PA DIRNUO SVIJET: / Njegovo emotivno pismo supruzi najljepše je što ćete danas pročitati

Image
Foto: Facebook

'Stiskao sam zube kad i ona, naprezao cijelo svoje tijelo kada su nju uhvatili trudovi, plakao sam zajedno s njom...'

11.12.2019.
10:23
Facebook
Play logo

Novopečeni otac iz SAD-a rastopio je srca diljem svijeta emotivnim statusom o svojoj supruzi, koju je gledao kako trpi nesnosne bolove tijekom porođaja. William Trice Battle objasnio je kako je dobio inspiraciju da svoje osjećaje prenese u riječi nakon što je prisustvovao rođenju svojega sina Romana.

Par je u braku tek nešto manje od godinu dana. Usprkos nastojanju da bude "čvrst kao stijena" u rodilištu, William nije ni slutio da će to biti jedan od najznačajnijih trenutaka u njegovu životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja iskreno ne znam kako je ona to učinila. Bol je bila toliko intenzivna, toliko ogromna da sam je i sam osjetio. Svi prisutni su je osjetili, ali ona je izdržala. Njezina je bol bila odvratna", napisao je mladi otac.

'Žrtvovala je svoje tijelo, udobnost i energiju'

"Stiskao sam zube kad i ona, naprezao cijelo svoje tijelo kada su nju uhvatili trudovi, plakao sam zajedno s njom. No, znao sam da sam ja ovdje samo prolaznik i da nikad neću moći razumjeti tu nesnosnu bol koju je ona osjećala", nastavio je William svoje obraćanje na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je za taj porođaj davala svaki djelić svojega života i energije, A, onda je dala još više. I na kraju svega toga, nama je nesebično dala uvid u ono u čemu je uživala isključivo ona proteklih devet mjeseci. Napokon možemo dati svu ljubav i držati toga dječačića, za kojega je ona žrtvovala svoje tijelo, udobnost i energiju", dodao je ponosni otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je sin apsolutno čudo. Djeca su apsolutna čuda. Ali, za mene je još veće čudo njegova majka, koja mi je upravo pokazala kako izgleda nesebična žrtva i što je ustvari ljubav. Moja je supruga čudo", poručio je William i svojom objavom dirnuo druge korisnike Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove su riječi postale viralne, a on je za Bored Pandu kazao kako je njegova supruga Lauren jedva išta odspavala prve dvije noći jer je sva pažnja bila usmjerena na njihova sinčića. Inspiraciju za emotivno pismo dobio je, kako kaže, u želji da iskaže divljenje prema "najdivnijoj ženi koju poznaje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žene se dive njegovu potezu

"Izgledalo je kao da su svi njezini strahovi i bolovi nestali onoga trenutka kada je u naručje primila našega sina. Ništa drugo više joj nije bilo važno i ja sam znao pri samo jednom pogledu na nju da bi opet sve isto prošla radi njega. Nikad u životu nisam vidio toliku ljubav i snagu", ispričao je William.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi otac savjetuje svim muškarcima da se stave u položaj svojih partnerica i počnu cijeniti njihovu žrtvu za djecu. Korisnici Facebooka duboko su dirnuti ovim njegovim obraćanjem, a jedna mu je žena čak priznala da je, čitajući njegovo pismo, pustila suzu.

Play logo

"Prekrasne riječi od nekoga tko voli i cijeni svoju suprugu", "Kad bi barem više muškaraca riječima iskazalo ljubav i divljenje koje osjećaju prema svojoj ženi", samo su neki od divnih komentara, a William je priznao kako je zahvalan što su njegove riječi dirnule toliku masu ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo