Play ponuda

MAJKA OBJAVILA UZNEMIRUJUĆE FOTKE KĆERINE (4) OPEČENE GUZE: / 'Ne dopuštajte djeci ovo po velikim vrućinama!'

Image
Foto: Facebook

'Nikad je nisam vidjela da tako grozno vrišti. Osjećam se grozno'

5.7.2018.
9:30
Facebook
Play ponuda

Četverogodišnjakinja je zadobila opekline drugog stupnja neposredno ispod stražnjice nakon što se spuštala niz plastični tobogan u kratkim hlačicama i po velikoj vrućini. Asia Wright se igrala sa svojom majkom i sestrama u parku u Missouriju kad je ugledala drugu skupinu djece. Otr��ala je igrati se s njima i popela se na tobogan. Čim se spustila, koža joj je izgledala spaljeno i pojavili su se plikovi.

Kasnije je utvrđeno kako je temperatura tobogana u tim trenutcima iznosila 65,5 stupnjeva, piše lokalni portal KSHB. Majka Dawna odlučila je podijeliti uznemirujuće fotografije kćerine opečene guze kako bi upozorila druge roditelje.

Image
SPAS OD OPEKLINA CIJELO VRIJEME IMATE U HLADNJAKU: /

Nije jogurt, ovo još bolje pomaže kad izgorite na suncu

Image
SPAS OD OPEKLINA CIJELO VRIJEME IMATE U HLADNJAKU: /

Nije jogurt, ovo još bolje pomaže kad izgorite na suncu

"Nikad je nisam vidjela da tako grozno vrišti. Osjećam se grozno. Klinci su se igrali na tom toboganu i ja sam stavila ruku na nj. Nisam imala pojma da je površina toliko vruća da bi moje dijete mogla ozlijediti u tolikoj mjeri", napisala je majka na Facebooku i objasnila kako je provjerila svu opremu na kojoj su se njezina djeca igrala, ali da nije uvidjela koliko je to stvarno vruće bilo. Tobogan je bio malen, kazala je, ali je učinak bio trenutan.

"Vidjela sam užas na njezinu licu. Pokušavala je sići s tobogana što prije, a ja sam potrčala prema njoj i zgrabila je što sam brže mogla", ispričala je majka te izrazila nadanje da će taj i ostali parkovi početi prekrivati opremu za igranje tijekom velikih vrućina. "Planiram nešto poduzeti. Ne želim da se druga djeca ozlijede. Moramo nešto učiniti za sigurnost vlastrite djece", naglasila je Wright, a njezina se poruka odmah proširila internetom.

Play ponuda
Play ponuda