DJEČAK S AUTIZMOM NAZVAO POLICIJU ZBOG PLIŠANCA: / Njihova reakcija je oduševila

Kamere su zabilježile trenutak kad je autistični dječak zagrlio policajca

22.3.2019.
16:20
Getty

Policija u New Jerseyu uspješno je pronašla plišanog medvjedića kojega je izgubio dječak s autizmom te ih odmah potom alarmirao, pišu američki mediji. Policajac Khari Manzini iz Woodbridgea zna kako postupati s djecom s posebnim potrebama te je znao što treba učiniti kada je prošloga tjedan zaprimio poziv 12-godišnjeg Ryana Paula.

Dječak je kazao kako je njegov smeđi medvjedić Freddy nestao dok se igrao s njim u sobi pa je zaključio da je bolje potražiti pomoć policije nego roditelja. Ryanov otac Robert Paul šokirao se kada je shvatio da je njegov sin nazvao policiju.

Spašavanje medvjedića

"Pitao sam Ryana je li nazvao broj 911", rekao je Paul, na što mu je klinac odgovorio: "Spašavanje medvjedića". Manzini je uspješno pronašao igračku. "Sad je u sigurnim rukama, neozlijeđen, ništa se takvo nije dogodilo", kazao je policajac.

Kamere su zabilježile trenutak kad je autistični dječak zagrlio policajca zato što mu je spasio medvjedića. Ryanov otac je izjavio kako je ponosan što je njegov sin znao da u hitnom slučaju treba nazvati odgovarajući broj, no pomalo je uvrijeđen što nije pozvao njega, inače vatrogasca.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali