Play ponuda

DIJELI IH 39 GODINA RAZLIKE, ALI TKO UOPĆE BROJI?! / Ovaj par je u braku i očekuje blizance, a upoznali su se na - sprovodu

Image
Foto: Instagram

Par se sada priprema za proširenje obitelji. Naime, očekuju blizance - nakon šest godina pokušavanja i 23 neuspješne umjetne oplodnje

11.11.2020.
10:55
Instagram
Play ponuda

On je dovoljno star da bi joj mogao biti otac, možda čak i djed, ali kada je milijunaš Max Delmege (70) zapazio zgodnu medicinsku sestru na sprovodu svojega prijatelja, u trenutku se zaljubio. Pet godina poslije, vremešni Max zaprosio je Samanthu Green (31) i oni su se vjenčali u rujnu u zoološkom vrtu Taronga u Sydneyju.

Milijunaš je priznao kako se na početku bojao da će velika razlika u godinama spriječiti razvijanje njihove veze. Međutim, na njegovo iznenađenje, 39 godina mlađa medicinska sestra također je osjetila privlačnost i njihov se odnos brzo razvio u ljubav.

Njezini roditelji su im dali blagoslov

"Ona je držala govor o pokojniku i nosila je crne čarape s kožnatim umetcima. Pomislio sam: 'Ideš, kako ova žena ima dobre noge!' Primijetio sam da je jako privlačna djevojka", prisjetio se 70-godišnji bivši predsjednik australskoga ragbi kluba Sea Eagles.

Image
UDALA SE BAKA (80) KOJA JE NAPRAVILA ŠOU NA TELEVIZIJI: /

Nakon sočnih izjava o seksu, evo što je sad učinila za mužića (35)

Image
UDALA SE BAKA (80) KOJA JE NAPRAVILA ŠOU NA TELEVIZIJI: /

Nakon sočnih izjava o seksu, evo što je sad učinila za mužića (35)

"Budući da nas dijeli velik broj godina razlike, obećao sam njezinim roditeljima da ću se dobro brinuti o njihovoj najmlađoj kćeri. Oni su mi pružili lijepu dobrodošlicu u obitelj, što je bilo baš divno od njih. Nisam mogao ni sanjati da će ta prekrasna plavuša postati mojom suprugom", rekao je Max.

U siječnju 2021. im stižu - blizanci

Par se sada priprema za proširenje obitelji. Naime, očekuju blizance - nakon šest godina pokušavanja i 23 neuspješne umjetne oplodnje. Samanthina prva trudnoća bila je u travnju 2017. godine, ali je rezultirala spontanim pobačajem u šestome tjednu. Tri mjeseca poslije doznali su da očekuju blizance, ali je i ta trudnoća završila dvostrukim spontanim pobačajem.

Maxu i Sam u siječnju 2021. godine napokon stižu blizanci - curica i dečko, a kažu kako ni sami ne mogu vjerovati da će nakon toliko godina borbe postati roditelji, piše Daily Telegraph.

Play ponuda
Play ponuda