JEDNO JE BITI GOST, A DRUGO... / Radi na najvećem kruzeru na svijetu, a njezina soba frapirala internet: 'Pogledajte gdje ja živim'

Image
Foto: TikTok/ Profimedia

Jedna zaposlenica najvećeg kruzera na svijetu otkrila u kakvoj minijaturnoj kabini živi

30.7.2022.
8:07
TikTok/ Profimedia
Play logo

Kayleigh živi i radi na najvećem kruzeru na svijetu, 'Wonder of the Seas' tvrtke Royal Caribbean te redovito dokumentira svoj život na brodu i objavljuje na društvenim mrežama.

Djevojka radi kao animator za djecu na kruzeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Veliki kruzer, male kabine

"To možda je najveći kruzer na svijetu, ali kad je riječ o kabinama za posadu, one su sve samo ne velike", rekla je Kayleigh u svom videu koji je objavila na TikToku.

Kayleigh je u jednom videu pokazala kabinu koju dijeli s još jednom zaposlenicom na brodu, a koja je uistinu minijaturna. U kabini imaju krevet na kat, malu kupaonicu, ormar u koji gotovo ništa ne stane, prozore nemaju jer su oni rezervirani za goste koji putovanje kruzerom skupo plaćaju.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kupaonica je toliko mala da odjednom u njoj možete oprati zube nad umivaonikom, brijati noge pod tušem i obavljati nuždu", rekla je i dodala da, iako žive u skučenom prostoru, ona i cimerica se dobro snalaze te su zadovoljne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom dijelu kabine nalaze se prsluci za spašavanje na koje su stavile svoje torbice, a ispod televizora drže votku i grickalice. Kayleigh spava na donjem krevetu, a njezina cimerica Pam na gornjem. U kabini imaju i mali hladnjak. Kayleigh je još uvijek u šoku što je svu svoju odjeću i ostale potrepštine uspjela spremiti u tako mali ormar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći kruzer

Djevojka je otkrila da rad na kruzeru ima i vrlo lijepih strana. Osim što će jako puno zaraditi i upoznati mnoštvo novih ljudi, također istražuje i razna mjesta po cijelom svijetu. Na kruzeru ima pristup i teretani za posadu u kojoj redovito vježba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo koristiti i teretanu za goste, ali ponekad je teretana za posadu mirnija", rekla je, prenosi The Sun.

Image
'BILO MI JE DOSTA' /

Godinama radila na kruzeru i otkrila njegove jezive 'tajne': 'Za dvije prostorije malo tko zna. Kada sam vidjela tijelo...'

'Wonder of the Seas' je trenutno najveći na svijetu i putnike vozi po Karibima i Mediteranu, a dugačak je 362.04 metara, može primiti gotovo 7000 putnika.
Na kruzeru živi 2300 članova posade, ima 16 paluba za goste, 20 restorana, 4 bazena, 2867 kabina, dvoranu sa 1400 sjedala, vodeni park za djecu, dječje igralište, klizalište, simulator surfanja i košarkaško igralište u punoj veličini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo