Play ponuda

A ŠTO KAŽETE NA OVE CIJENE? / Račun iz jednog trebinjskog hotela posvađao regiju: 'Zašto jedete u restoranima ako ste siromašni?'

Image
Foto: Shutterstock

Na računu iz restorana vidljivo je da su naručene tjestenina, salata i voda, a sve je to koštalo oko 141 kunu

6.9.2022.
12:12
Shutterstock
Play ponuda

Kao i svake godine, na društvenim mrežama redovito se raspravlja o cijenama u restoranima za vrijeme godišnjih odmora, a na meti se našao jedan restoran iz Bosne i Hercegovine, piše B92.

Naime, jedan korisnik Twittera podijelio je račun iz restorana u trebinjskom hotelu. Njegova objava izazvala je podijeljene reakcije tviteraša.

Image
MISAO KOJA IZAZIVA JEZU /

Srbi otkrili užasavajuće razloge zašto se boje smrti: Djeca imaju napadaje panike, ovo nijedan roditelj ne želi čuti

Image
MISAO KOJA IZAZIVA JEZU /

Srbi otkrili užasavajuće razloge zašto se boje smrti: Djeca imaju napadaje panike, ovo nijedan roditelj ne želi čuti

Na računu je vidljivo da su naručene tjestenina, salata i voda, a sve je to koštalo 36,50 konvertibilnih maraka (oko 141 kunu).

Iako su se neki korisnici složili da je račun previsok, bilo je više onih koji su istaknuli da ne vide u čemu je točno problem.

Mnogi misle da račun nije bio previsok

"Pa nije strašno ako je konvertibilna marka", napisao je jedan korisnik, na što je drugi dodao: "16 eura nije skupo, ne znam što si očekivao, jesti za džabe u restoranu".

Jedan korisnik, pak, bio je izrazito direktan. "Ne razumijem zašto jedete u restoranima ako ste siromašni", napisao je.

Mnogi su istaknuli i kako im nije jasno zašto se neki ljudi "šokiraju računom" tek nakon što ga dobiju, a prije toga vjerojatno uzmu jelovnik i pogledaju raspon cijena.

Također, neki su se našalili da bi za ovaj novac mogli pojesti jedan poznati specijalitet. "Za taj novac mogao bih pojesti kilu janjetine i popiti tri ili četiri piva. Ali ako želite otmjena mjesta, eto vam ih", zaključio je tviteraš.

Play ponuda
Play ponuda