Play ponuda

'HVALA MAMI I TATI' / Spiskao 1700 eura u danu, sve snimio i navukao hejt: 'Pokazivati ovo sirotinji iz bivše Jugoslavije - neukusno'

Foto: TikTok

Jedan influencer iz Srbije je posebno razljutio svoje sugrađane nakon što je na TikToku otkrio koliko dnevno potroši eura

1.3.2023.
15:46
TikTok
Play ponuda

Influencer iz Beograda je u posljednjim objavama na TikToku otkrio koliko dnevno potroši novca, a iznos je mnogima na Balkanu potpuno nedostižan.

Dnevni trošak od 1700 eura

Naime, u jednom od posljednjih videa, Andreja Andrejić (kako se predstavlja na TikToku) pokazao je kako u Beču za jedan dan potroši "skromnih" 1700 eura.

Naravno, tu je uračunao i smještaj za cijeli put, koji je koštao 1200 eura za pet noćenja, ali i gorivo, izlazak u grad, ručak i drugo. Zatim je otišao u kupovinu u Beču, gdje je pokazao kako kupuje u prodavaonici gdje je najjeftiniji proizvod koštao simboličnih 610 eura.

Srbe razljutilo njegovo trošenje

Mnogim Srbima se nije svidjelo što vide pa su mu komentirali: "Nije primjereno pokazivati ovo na Balkanu", dok su drugi komentirali da može uživati u životu kada mu je sve omogućeno.

"Hvala mami i tati! Uživaj kad imaš priliku, to je lijepo, mnoga djeca nemaju pa je potpuno neumjesno govoriti o ovim cijenama sirotinji u Srbiji i cijeloj bivšoj Jugoslaviji", poručio je jedan muškarac.

Play ponuda

Neki su se osvrnuli i na njegov izgled: "Ne hejtam dečka/djevojku, nego, je li netko zna je li on/ona muško ili žensko i je li se zove Andreja ili Andrija?" Drugi muškarac je dodao: "Sav si mi kao 'Bečka filharmonija'."