ILI GA KORISTI ILI GA - IZGUBI / Penis se s godinama smanjuje, ali doktor zanimljivog imena poručuje: 'Uz ovaj trik sačuvajte dragocjene centimetre'

Image
Foto: TikTok

Ako je vjerovati ovom osebujnom stručnjaku, postoji način na koji možete spriječiti gubitak volumena i centimetara u intimnom području

19.7.2021.
11:48
TikTok
VOYO logo

Dobre vijesti za muškarce koji smatraju da imaju preveliko spolovilo: penis se smanjuje s godinama!

Baš kao i sve ostalo u vašem tijelu, i donje područje prolazi kroz određene promjene kako starite. U slučaju vaših ušiju, one će rasti cijeli vaš život. U slučaju vašeg penisa i testisa, doći će do smanjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je penis u erekciji dugačak 15 centimetara kada je njegov vlasnik u 30-ima, to bi se moglo smanjiti na 13 - 14 centimetara kada zagazi u 60-e ili 70-e", rekao je urolog Irwin Goldstein za Vice još 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČULO SE GLASNO PUCANJE /

Prvi slučaj vertikalne frakture penisa - ikad! Slomio 'muškost' tijekom seksa i postao medicinski fenomen

Image
ČULO SE GLASNO PUCANJE /

Prvi slučaj vertikalne frakture penisa - ikad! Slomio 'muškost' tijekom seksa i postao medicinski fenomen

Proizvodnja testosterona se usporava

Osim što se penis ponekad čini manjim zbog prekomjerne težine s kojom se muškarci mogu susresti kada dođu u određene godine, oblik vašeg penisa također se može promijeniti zbog Peyroniejeve bolesti, postajući zakrivljen u uspravnom položaju.

Peyroniejevu bolest uzrokuje nakupljanje naslaga (ožiljnih tkiva) ispod površine penisa tijekom vremena. Smatra se da bolest pogađa između 0,5 i 13 posto muškaraca u Sjedinjenim Američkim Državama, iako mnogi ljudi nisu svjesni da je imaju, prema Zavodu za urologiju Weill Cornell Medicine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, kako starite, proizvodnja testosterona također se usporava, što može utjecati na veličinu i funkciju testisa i penisa. Stanja povezana sa starenjem poput ateroskleroze (začepljenje krvnih žila) također mogu smanjiti protok krvi u penis, čineći ga manjim.

Redovito se seksajte i nema brige

No, prema dr. Edwardu Zimmermanu - koji se na TikToku predstavlja kao @dickdocontiktok - postoji način na koji možete spriječiti gubitak volumena i centimetara u intimnom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Penisi se smanjuju s godinama - baš kao što se gubi volumen na licu i vratu", objasnio je dr. Zimmerman za Buzzfeed. "Dolje ćete izgubiti opseg, a izgubit ćete i duljinu ako ga rijetko upotrebljavate. Ovdje uistinu vrijedi pravilo: Ili koristi ili izgubi."

U osnovi, nastavite svoj penis redovito upotrebljavati i usporit ćete svako njegovo smanjivanje. Kao dodatnu prednost, studije su pokazale da redoviti spolni odnosi mogu smanjiti rizik od raka prostate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo