Ovih zanimljvih pet načina uređenja doma ćemo viđati posvuda u 2018. godini

Image
Foto: instagram, mrsilverscott

Očekuje nas mnogo toga

31.12.2017.
9:00
instagram, mrsilverscott
VOYO logo

Uređenje prostora je stvar do koje svi drže. Svi žele živjeti u prostoru koji im je ugodan i u kojem se osjećaju kao doma, jer i jesu doma. Trendovi uređenja se mijenjaju jako brzo i uvijek sa sobom nose nove detalje, ali i zanimljivosti koje nam mogu bitno poboljšati život.

Naredne godine tako će se vratiti u interijer neki stilovi koje nismo vidjeli već neko vrijeme, ponovno ćemo imati jarke boje zidova, ali i stari metalni namještaj, piše Refinery 29. Drugim riječima, vrijeme je da izvadiš sav onaj namještaj iz podruma i prilagodiš ga novim vremenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Topli tonovi zidova

Dok smo godinama uživali u tamnijim ili pak bijelim nijansama, sada je došao red na vesele zidove. Crvena, narančasta ili pak neka druga toplija boja bit će glavni hit 2018. godine. Ako nisi previše raspoložena za boje, uvijek možeš samo jedan dio zida obojati, a sve drugo ostaviti neutralno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metalni dizajn

Do sada smo svugdje viđale drveni namještaj, a ove nas godine ipak očekuje nešto drugačije. Industrijski stil koji je ujedno i minimalistički ili pak metalni detalji koji su apsolutno hipsterski, a s kojima ćeš biti u trendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihvaćanje nepravilnosti

Svaki dom ima neke nepravilnosti ili pak oštećene dijelove. Sada svoj izgrebani pod ili malu rupu u zidu možeš pripisati novom trendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se poznati uzorak

Terrazzo je popularni uzorak kojeg smo svi imali ili na podu ili na zidu nekad davno, a doživljava svoj veliki povratak. Bio je popularan 70-tih, a sada ćemo ga viđati sve češće. Uzorci tako mogu prekrivati samo neke dijelove zida ili samo određene manje prostore, a možeš ih staviti i na pod, za dobra stara vremena. Odluka je samo na tebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biljke

Osiguraj nešto zelenila u svojem domu. Ukrasi ga visokim biljkama kao što je mini palma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo