TikTokerica Kate koja studira da bi bila opstetričar, ginekolog i liječnica specijalizirana za žensko zdravlje podijelila je video koji ima više od 4,7 milijuna pregleda, a tema mu je dječji plač.

Bebe proizvode puno različitih zvukova kako bi komunicirale. No, teško je razaznati što svaki od njih znači, pogotovu kad je plač u pitanju. To je preko svog TikToka pokušala Kate razjasniti, piše Mirror.

"Na satu razvoja novorođenčadi naučila sam da možete znati što beba želi prema tipu plača. Ne znam koliko je to točno, ali naučila sam to na vjerodostojnom studiju", kazala je.

Više od milijun lajkova oduševljenih pratitelja

Kate je zatim podijelila video iz emisije "The Oprah Winfrey Show" u kojem je sudjelovala Priscilla Dunstan koja je govorila o tajnom jeziku beba.

Priscilla je pojasnila da ako beba proizvodi glasan zvuk "Neh", to znači da je gladna, "Ovh" znači da je pospana jer se temelji na refleksu zijevanja, "Heh" označava nelagodu, "Eair" signalizira da bebu muče vjetrovi i "Eh" da želi podrignuti.

Katein video dobio je više od milijun lajkova i na tisuće komentara oduševljenih pratitelja koji su poručili kako su nešto novo naučili.

"Mislim da sam užasna mama, tako mi je teško razlikovati vrste plača", "I kažu da bebe ne dolaze s uputama!", "Nestvarno je koliko je ovaj video točan", samo su neki od komentara.