Play ponuda

Od sada možete kupiti i cipele na petu s motivom Ljepotice i zvijeri koje su stvarno prekrasne

Image
Foto: Etsy, BecciBoosCustomShoes

Ako volite Disneyjeve princeze ove štikle će vas oduševiti

20.9.2017.
14:00
Etsy, BecciBoosCustomShoes
Play ponuda

Ljepotica i zvijer nisu samo likovi iz crtića. Oni su puno više od toga. Na Etsyju tako možete pronaći "Ljepotica i zvijer cipele za svadbu" koje su jednostavno prekrasne.

Sve je u detaljima

shimmer fallback
shimmer fallback

Napravila ih je dizajnerica Becci Boo iz Velike Britanije, a kaže kako je glavni materijal koža koju krase neobični srebrni detalji, nalik na list, a upravo oni i čine cipele toliko lijepima. Dolaze u različitim bojama, od bijele do plavkaste ili zlatne. Na đonu se nalazi slika Ljepotice i zvijeri. Peta je visoka 10 centimetara, a niz zadovoljnih komentara ispod proizvoda govori koliko su zapravo odlične.

Svaka će mladenka definitivno zablistati u ovim cipelama, za koju se god boju odlučila. Nitko neće gledati u njezinu haljinu jer će im pogled biti na njezinim nogama. Ovo nisu samo cipele, ovo je pravo malo umjetničko djelo za koje ćete morati izdvojiti 207,48 dolara, odnosno 1.292,83 kuna.

Osim ovih, Becci u ponudi svojih proizvoda ima i druge, slične cipele inspirirane na primjer Alisom u zemlji čudesa ili opak Minnie Mouseom, a možda vas ipak najviše oduševe Pepeljugine staklene cipelice.

Moramo priznati kako smo oduševljene. :)

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Izvor: Bustle

Play ponuda
Play ponuda