SA SUSJEDIMA UVIJEK ISTO / 'Moji susjedi osvojili su jackpot od 1,6 milijardi kuna, nadam se da popraviti ogradu koju su obećali'

Image
Foto: Shutterstock

Dobitnici Jackpota od 184 milijuna funti (1,6 milijardi kuna), Joe i Jess Thwaite iz Engleske su spremni potrošiti svoj novac - na novu ogradu za svoju susjedu...

21.5.2022.
13:07
Shutterstock
Play logo

Jedan jako bogati britanski par, koji je na lotu osvojio 184 milijuna funti (1,6 milijardi kuna), obećao je da će popraviti slomljenu ogradu koja razdvaja njihovu imovinu i imovinu susjede Faith Cox (74). Umirovljena gospođa Cox se nada da će par zaista ispuniti svoje obećanje, piše The Sun.

"Bila sam oduševljena kad sam čula da su dobili na lutriji, samo se nadam da se neće odseliti...obećali su popraviti ogradu. Dobro je imati lijepe susjede i divna su obitelj. Ograda je godinama u groznom stanju i ne mogu si priuštiti da je sama popravljam. Sjećam se da sam razgovarala s Joeom i rekao mi je da planiraju postaviti ogradu između naših posjeda. To bi značilo da mogu srušiti užasnu privremenu ogradu. Oni imaju tri ponija, ovce, kokoši i dva psa, a imam i pse, tako da ima smisla", rekla je Faith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

 Jess i Joe Thwaite su ranije ove godine kupili dom u malom zaseoku Corse u Gloucestershireu u Engleskoj vrijedan 650 tisuća funti. Obitelj luda za konjima otkupila je imanje, smješteno na četiri hektara zemlje, kako bi njihove kćeri mogle imati vlastiti obor za vježbanje skakanja.

'Bili su savršeni susjedi'

“Otkad su osvojili na lutriji sve su njihove životinje otišle i nema nikoga, čak ni ne znam hoće li se Joe i Jess ikada vratiti”, rekla je. “To me rastužuje, bili su savršeni susjedi. Živim ovdje 40 godina i bilo je lijepo imati takvu obitelj koja živi u susjedstvu.”

Gospođa Cox, bivša službenica za sigurnost na trkalištu Cheltenham, rekla je da je prvi put srela Thwaiteove kada je jedna od njihovih kokoši pobjegla i prošla kroz slomljenu ogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

“Šalila sam se da večeram njihovu piletinu. Jess je ljupka, izgledaju kao sjajan par i nevjerojatno je da su dobili na lutriji. Oni posjeduju polja straga pa vidim djevojke na svojim ponijima, ponekad jašu bez sedla. Oni očito vole svoje konje i većinu vikenda odlaze na izložbe konja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Joe (49) i supruga Jess (44) najveći su britanski dobitnici EuroMilliona, osvojili su jackpot od 184 milijuna funti (1,6 milijardi kuna). Kada je Joe shvatio da su dobili na lotu, nije isprva rekao to svojoj ženi.

Image
A SADA UŽIVANCIJA /

Od par kuna do tajkuna: Uzeo je toliku lovu na lotu da nećete moći stati nabrajati što biste sve kupili

Image
A SADA UŽIVANCIJA /

Od par kuna do tajkuna: Uzeo je toliku lovu na lotu da nećete moći stati nabrajati što biste sve kupili

Shvatili da su osvojili milijune na lotu, pa nastavili piti kavu

“Pogledao sam iznos i isprva sam mislio da je riječ o tisućama. Bio sam uzbuđen jer bi mi to promijenilo život i otplatilo bi hipoteku. Počeo sam brojati znamenke i u tom trenutku mi je sve bilo nadrealno i nevjerojatno. Samo sam sjedio. Nisam želio probuditi Jess", rekao je Joe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Joe je počeo pregledavati vile od milijun funti na web stranici Rightmove prije nego što je obavijestio svoju ženu 45 minuta kasnije. Nevjerojatno, par je kasnije skuhao kavu i nastavio sa svojim jutrom kao i obično prije nego što je nazvao lutrijskog operatera Camelot u 8 ujutro.

Joe je u braku s Jess već 11 godina i ima dvoje djece osnovnoškolskog uzrasta. Gospodin Thwaite ima dvoje djece na sveučilištu iz svog prethodnog braka s primaljom Sarom Frost (50). Gospođa Thwaite sa sestrom vodi frizerski salon, dok je suprug inženjer prodaje komunikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo