Play ponuda

OČAJAN MUŠKARAC MOLI ZA SAVJET / 'Moja partnerica je spavala s drugim dok smo bili razdvojeni i sad je saznala da je trudna'

Image
Foto: shutterstock

'Rekla je da je na početku trudnoće, bio je to seks na jednu noć', priznao je očajan muškarac

9.10.2022.
15:25
shutterstock
Play ponuda

Jedan muškarac je za The Sun otkrio vrlo neugodnu situaciju koja mu se dogodila s partnericom s kojom se želio pomiriti nakon pauze u vezi.
"Ponadao sam se da ću s partnericom, s kojom sam bio deset godina u vezi i s kojom imam sina, vratiti na pravi put. Pozvao sam je da se vrati kod mene u stan i da nastavimo život zajedno. Ipak, njezin odgovor je bio da ne može jer je trudna. Sad pokušavam shvatiti da li mi uopće imamo budućnost", napisao je muškarac.

Par je, kako kaže ovaj muškarac, imao problema. Ona je bila previše usmjerena na sina i on je počeo osjećati ljubomoru.

"Nisam bio baš dobar partner. Počeo sam često izlaziti, a noću sam kasno dolazio kući. Naša veza je trpjela. Počeo sam osjećati veliki pritisak pa sam počeo piti s prijateljima kako bi liječio svoje nezadovoljstvo. Jedne noći sam je i prevario i nisam se vratio kući. Kad je saznala što se dogodilo otišla je kod svojih roditelja. Ipak, s vremenom smo obnavljali naš odnos. Nakon tri mjeseca razdvojenosti odlučio sam je pozvati da se vrati kući i da ponovo budemo obitelj. Rekla je da je na početku trudnoće i da se to dogodilo kada je spavala s drugim jednu noć. Nisam mogao vjerovati što mi je rekla", priznao je muškarac.

Image
'U OTVORENOJ VEZI SMO, ALI...' /

Tip spavao s drugom ženom, ali ga ne muči to što se seksao s njom, nego nešto drugo: 'Zeznuo sam stvar'

Image
'U OTVORENOJ VEZI SMO, ALI...' /

Tip spavao s drugom ženom, ali ga ne muči to što se seksao s njom, nego nešto drugo: 'Zeznuo sam stvar'

Odgovor psihologice

"Ovo je veliki problem, ali zapamtite, ona nije varala ako ste i dalje razdvojeni. Sada kada je beba uključena u priču, morate pustiti da ona odluči što želi napraviti. Da li će nastaviti trudnoću i da li će razgovarati s ocem bebe? Te stvari moraju biti jasne prije nego što donesete bilo kakvu odluku. Pokušajte biti podrška bivšoj partnerici", napisala je psihologica svoje mišljenje o ovoj situaciji.

Play ponuda
Play ponuda