Play ponuda

HIPNOTIZIRAJUĆE I POUČNO / Prsata plavuša testirala grudnjake - a kako drugačije nego trčeći: 'Oh, u ovom mi poskakuju čak 70 posto manje!'

Foto: TikTok

Vježbanje s velikim grudima može biti bolno i neugodno ako ne nosite grudnjak koji podupire grudi

1.10.2022.
19:57
TikTok
Play ponuda

Jedna žena je na TikToku podijelila video s tom borbom i otkrila da nošenje sportskog grudnjaka smanjuje poskakivanje za 70 posto.

Spas za žene s velikim grudima

TikTok profil Stella Leah Sports Bras ponovno je podijelio video koji prikazuje ženu kako trči vani držeći ruke na prsima kako bi spriječila bolno poskakivanje njezinih grudi.

Nosila je sportski grudnjak s dubokim izrezom, a prsa su joj izlazila iz njega i poskakivala pri svakom koraku.

"Kada niste stavili pravi grudnjak za svoje 80 H grudi", glasila je poruka u videu.

U drugom dijelu videa gdje je žena kod kuće, nosi drugačiji crni sportski grudnjak s manjim dekolteom. Žena je namjestila debelu traku na čičak, povukavši je preko ramena. Tada je otkriveno da je riječ o sportskom grudnjaku Stelle Leah. Počela je trčati na mjestu kako bi testirala grudnjak. Okrenula se kako bi sa strane pokazala svoj profil dok je bila u pokretu. Grudi su joj poskakivale znatno manje nego ranije zbog pokrivenosti i kompresije sportskog grudnjaka.

Poruka je glasila: "Smanjuje odskakanje za 70%."

Play ponuda

Najbolja potpora velikim grudima

Sportski grudnjak ima podesive naramenice, dvosmjerno rastezljivu i tkaninu otpornu na znojenje te ugrađene košarice grudnjaka.

Osim što tvrde da smanjuju poskakivanje, tvrtka kaže da je njihov grudnjak posebno dizajniran za dame s velikim grudima, da je bez žica i otporan na znoj te ima ugrađene oblikovane košarice.

“Najbolji sportski grudnjak koji sam do sada imala”, napisala je žena uz fotografije na kojima nosi proizvod. Prije nego što je otkrila Sarah Leah, žena je rekla da je nosila samo sportske grudnjake marke Panache Lingerie. “Ali ovaj grudnjak je još bolji od Panachea! Radim intervalni trening visokog intenziteta, a ovaj grudnjak drži sve na mjestu uz najudobniju potporu”, dodala je, piše The Sun.

Play ponuda
Izvor: TikTok