Sretnica iz SAD-a / U uredu podijelili darove od 25 dolara. Lori dobila srećku i odstrugala 175.000 dolara

Image
Foto: Shutterstock

No ova žena iz Kentuckyja prvo je dobila 50 dolara kad je odstrugala prvu srećku, a opće veselje nastalo je kad je izvadila drugu srećku. Svi kolege vadile su kalkulatore i dva puta provjeravali njen zgoditak

23.12.2022.
9:35
Shutterstock
VOYO logo

Žena iz Kentuckyja osvojila je 175.000 dolara od lutrijskih listića koje je dobila kao dio razmjene darova na poslovnoj blagdanskoj zabavi, prenosi UPI.

Lori Janes iz Louisvillea, rekla je dužnosnicima lutrije u Kentuckyju da su ona i njezini suradnici iz stomatološkog centra Harmon imali razmjenu darova od 25 dolara. Darovi su se dijelili na način da idu u krug , a kada je došao red na Lori koja je bila zadnja, dobila je što je ostalo, a to su bile srećkice. U njezinom slučaju najveći dobitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom kad je došlo do mene, bilo je gotovo i moje da zadržim. Tada su mi svi govorili da ih ostružem", rekla je Janes.

Na prvoj srećkici osvojila je 50 dolara, a druga, srećkica Hit The Jackpot od 10 dolara, otkrila je glavni dobitak od 175.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom su trenutku svi poludjeli i vadili kalkulatore kako bi dvaput provjerili. Lori nije mogla vjerovati da je od poklona za 25 dolara došla do 175.000 .

Obitelj joj isprva nije vjerovala, misleći kako je krivo vidjela, no kada su preko telefona čuli buku i slavlje kolega, shvatili su da se Lori zaista posrećilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo