povratak u budućnost / Upravo sam poslala pismo budućoj sebi: bit će totalna fora dobiti ga za pet godina i vidjeti kako sam nadobudna bila danas

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Ovo je jedan od onih eksperimenata koji vas za koju godinu može oduševiti. Ili možda silno preplašiti

15.8.2018.
14:07
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Ideja koja se krije iza platforme Future.Me.org jednostavna je. Potrebno je samom sebi napisati i poslati e-mail koji će biti dostavljen godinama kasnije. 

Naravno, ako ne želite čekati par desetljeća kako bi pročitali što ste si napisali, postoje opcije koje će vam poruku dostaviti za godinu, tri ili pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klikom na opciju "izaberi datum" to može biti i puno kasnije, zaključno s 2068. godinom. 

Svoj e-mail možete podijeliti i sa širom publikom, što omogućuje opcija "javno, ali anonimno", a pružatelj usluge obvezuje se koristiti vašu email adresu isključivo u navedene svrhe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budućnost pružatelja usluge FutureMe Labs nesigurna je i može nestati za 10 ili 20 godina. No, FutureMe.org djeluje već 16 godina pa šanse da vam vlastiti mail ipak stigne i nisu toliko loše. 

  • Ja sam poslala pismo pet godina starijoj sebi. Za neke sam stvari poželjela da ostanu iste za 5 godina, neke koje ne mogu ubrzati - da se nadam da će biti drugačije u budućnosti kada budem čitala email. Vidjet ćemo, nadam se da si s navršenih 30 (što je sadašnjost) neću s 35 zvučati prenadobudno!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo