Play ponuda

Što to ima Pippa Middleton, a nemaju druge žene?

shimmer fallback

Otkada se pojavila na vjenčanju svoje sestre Kate Middleton, Pippa je postala svojevrsni fenomen.

2.6.2011.
11:12
Play ponuda

Pippa Middleton u nevjerojatno kratkom periodu uspjela je zavladati svjetskim medijima, što rijetkim osobama uspije u tako rekordnom roku.

Do vjenčanja njezine sestre Kate Middleton za mnoge kao da nije ni postojala. A sada - žene bi sve dale da imaju stražnjicu poput nje, njezin styling komentira se i hvali na dnevnoj razini, kad god je fotografi negdje 'uhvate'.

Svijet odjednom zanima što radi, s kim se druži, kakvu frizuru ima, što odijeva...

Posljednji put je viđena ovog ponedjeljka u Parizu na Roland Garrosu. Pratila je meč u kojem je Ivan Ljubičić izgubio od Rafaela Nadala i bila je u društvu javnosti nepoznatog prijatelja.

Pippa je za ovu priliku na sebi imala kratku crnu haljinicu s bijelim točkicama i trendy bijelu jaknicu. Raspustila je kosu i stavila sunčane naočale. Jednostavno, ženstveno i zapravo ništa posebno, ali na njoj sve izgleda bez greške.

Nema koga Pippa nije u stanju razoružati svojim osmijehom, a svojom pojavom naprosto plijeni toliku pažnju da sve i svi pored nje padaju u sjenu. Na kraljevskom vjenčanju uspjela je čak izazvati više pažnje od sestre Kate i nije nikakvo čudo što novopečena vojvotkinja od Cambridgea traži sestrinu pomoć kada je odijevanje u pitanju. U čemu je Pippina tajna, pitamo se?

Play ponuda
Play ponuda