TKO BI REKAO? / Znate čemu služi više kukica na grudnjaku? Odgovora će vas iznenaditi...

Image
Foto: Shutterstock

Gotovo svaka žena nosi grudnjak i svaka je uočila da postoji više kukica, no razlog zašto je to tako je vrlo iznenađujući

26.5.2024.
15:56
Shutterstock
VOYO logo

Kupnja novog grudnjaka prava je poslastica, a bez obzira za koji se stil odlučite, bilo da je čipkast i luksuzan ili praktičan pamuk, primijetit ćete da, postoji više kukica za odabir. Ali zašto su oni tamo?

Zašto su kukice straga, a ne naprijed?

Korisnik @coffeekittenttv društvenoj platformi na X i pitao je istu stvar napisavši: "Zašto grudnjaci imaju kukice straga, umjesto podesive naramenice straga i/ili kopče sprijeda…? "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi korisnik @jmproductionsyt također je pitao: "Ovo je možda glupo pitanje, ali zašto se grudnjaci zakopčavaju straga, a ne sprijeda? Na primjer, zašto se moram savijati i zavrtati rukama da bih ga naslijepo zakopčala, umjesto da ga jednostavnije zakopčam sprijeda?"

Image
Foto: Shutterstock

Neki su istaknuli da postoje neki brendovi od kojih možete kupiti koji imaju pričvršćivače na stražnjoj strani, ali razlog za kukice je jednostavan. Prema jednom komentatoru na Quori: "Grudnjaci imaju traku ispod linije grudi koja im daje potporu. Ako su kukice sprijeda, teško je dobiti oblik grudi nakon što se grudnjak olabavi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čemu služi više kukica?

Međutim, mnogi se pitaju i čemu služe više kukica na grudnjaku?

@StephBMore je objavio: "Upravo sam saznao zašto grudnjaci imaju tri kuke na sebi. Trebali biste ga nositi na trećoj, a ako vam se grudnjak rasteže, koristite srednju i prvu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock

@SnapshionSocial podijelio je istu informaciju, napisavši: "Dame, jeste li znale da se grudnjaci s vremenom rastežu? Zato postoje tri kukice na leđima!"

POGLEDAJTE VIDEO: Carina zaplijenila preko tristo krivotvorenih torbica. Većina ih u Hrvatsku dolazi iz Turske i Kine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo