Pokrenuta je nova online šoping platforma Klodier koja olakšava kupovinu dizajnerske odjeće (napokon)

S bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme

5.4.2018.
10:00
Klodier
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon više od godine dana istraživanja i testiranja, Vera Korak i Dino Branković pokrenuli su online platformu koja do sad nije bila viđena u Hrvatskoj. Svi koji su željeli kupiti neki domaći dizajnerski komad, a nije im se dalo posjećivati showroomove, od sada će to moći na Klodier.com.

Modne komade nekih naših dizajnerskih brendova poput CHARLIE designa, Donassyja, I-GLE-a nikada se prije nije moglo kupiti u udobnosti vlastitog doma. "Posebnost je što niti jedna druga web trgovina u RH, a ni globalno nema ovakav koncept predstavljanja fizičkih butika i dizajnera. Ova platforma pomaže da se butici i dizajneri povežu s globalnom publikom, da se pravedno natječu i prošire na globalnom tržištu te da nude svoje proizvode i kreacije svima, a ne samo fizičkim prolaznicima", naveli su osnivači.

Osim toga, cijene proizvoda su iste kao i na fizičkim lokacijama, dostava je besplatna, a ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da se na Klodieru mogu pronaći komadi koji nisu dostupni nigdje drugdje.

Uz webshop, tu je i modni/lifestyle kanal Click&Watch na kojem možete popratiti intervjue sa dizajnerima, događanja, priče iza kulisa, editorijale i doznati gdje se nalaze njihovi butici.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali