Ova godina je puna promjena, a jedna dolazi iz modne industrije

Modni brend koji se prigodno zove Ninety Percent (90 posto) je novi brend za koji bi svi trebali čuti. Naime, osim luksuzne odjeće za žene, 90 posto profita donira raznim dobrotvornim udrugama kako bi smanjio negativni utjecaj na okoliš, ali i promijenio loše uvjete rada u modnoj industriji, piše Elle.

Znaš gdje ide novac

Jednostavan slogan 'Odjeni se bolje' je glavno obilježje brenda, a osim toga njihov humanitarni karakter privlači sve više kupaca. Osim što doniraju potrebitima, sami kupci mogu odabrati kome točno će se donirati novci. Nemoj misliti da se radi o nekom jeftinom brendu s odjećom lošeg materijala jer nije tako.

90 posto se trudi imati što bolje i kvalitetnije materijale te ženstvenu odjeću, a možeš pronaći razne komade, kao što su majice s natpisima, trenirke, pletena odjeća, haljine i razne asimetrične odjevne predmete. Prvotno su samo htjeli napraviti brend čija je odjeća moderna, ali nosiva, dok se s vremenom se sve razvilo u društveno odgovornu prodaju odjeće koju možeš naručiti online. Svaka čast na ideji.