Na žgoljavoj Sarah svaka kreacija stoji kao salivena

Otkad je glumila u Seksu i gradu Sarah Jessica Parker za sobom 'vuče' i epitet ikone stila, a njega i danas uspješno brani.

31.8.2011.
20:32
VOYO logo

Sarah Jessica Parker na promotivnoj je turneji u Rusiji gdje reklamira svoj novi film I Don't Know How She Does It, komediju o zaposlenoj majci razapetoj između odgoja dvoje djece, karijere i braka.

Za druženje s obožavateljima u Moskvi, Jessica je izabrala bijelu Chanelovu haljinu, u kojoj je izgledala odlično, a za kasnije poziranje fotografima haljinu Prabal Gurung iz ovogodišnje kolekcije jesen-zima, a koju je ukompletirala s cipelama Ferragamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za samo prikazivanje filma izabrala je kreaciju Giambattista Vallija, koja se sastojala od crvene haljine bez naramenica i plašta u istoj boji na kojemu bi joj pozavidjeo i Superman.

U šetnji gradom pojavila se u sasvim drugačijem izdanju - majici bez rukava, uskim trapericama i tenisicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, za vrijeme glumičina posjeta Moskvi nije se pričalo samo o njezinim kreacijama. Naime, hrabri je zaštitar, koji je trebao čuvati Jessicu, pokušao dati joj pusu. Glumica je na njegovu reakciju poludjela, te je počela urlati i gurati ga.

Zaštitar pod imenom Oleg Donstov imao je zadatak štititi Sarah za posjeta Moskvi, no svoj posao shvatio je pogrešno i dok je zvijezda serijala Seks i grad odlazila s promocije filma on je poderao svoju košulju i krenuo prema njoj s namjerom da je poljubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S profesionalne strane jasno mi je da sam pogriješio, ali jednostavno nisam mogao vjerovati da se Sarah Jessica Parker nalazi samo par metara od mene. Doma me čeka pakao kad se pojavim pred ženom, ali pokušat ću se iskupiti ružama', rekao je Oleg.

Vezani članci:

arti-201108290418006 arti-201108170768006 arti-201107120393006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo