Play ponuda

KUPILA JE HLAČE PA SKORO POVRATILA: / 'Šokirana sam, što je ovo? Pa mogla sam pokupiti spolnu bolest'

Image
Foto: Twitter

Cura je na Twitteru objavila odvratne fotografije na kojima se jasno vidi bijela mrlja na međunožju

6.11.2019.
14:14
Twitter
Play ponuda

Ogorčena djevojka ispričala je kako joj je pozlilo kada su joj napokon stigle kožnate hlače koje je naručila iz popularne internetske trgovine PrettyLittleThing. Kayleigh Brown (18) iz Škotske zamalo je povratila kada je uočila bijelu mrlju na hlačama na području prepona.

Image
NARUČILA ODJEĆU IZ POPULARNOG WEBSHOPA PA JOJ POZLILO: /

Iskreno se nadamo da ovo nikada niste i nećete doživjeti

Image
NARUČILA ODJEĆU IZ POPULARNOG WEBSHOPA PA JOJ POZLILO: /

Iskreno se nadamo da ovo nikada niste i nećete doživjeti

Jasno se vidi na fotografijama

Zbog straha od zaraze, djevojka je odmah kontaktirala spomenuti webshop, zahtijevajući povrat novca i objašnjenje. "Smučilo mi se, bila sam šokirana. To je neki iscjedak ili što?! Htjela sam vratiti sve što sam naručila i tražila povrat novca, ali oni su mi refundirali samo hlače. Nikad više neću od njih naručivati", kazala je tinejdžerica za The Sun.

Nakon što je još u lipnju dobila hlače, Kayleigh je na Twitteru objavila odvratne fotografije na kojima se jasno vidi bijela mrlja na međunožju, no tek je sada dospjela u medije jer ju je razbjesnio tretman koji je dobila.

Iz trgovine nemaju komentara

Djevojka proziva trgovinu PrettyLittleThing jer joj je umjesto novčane naknade ponudila vaučer u vrijednosti 30 funti, koji još uvijek nije primila. "PLT je lakrdija i mnogi imaju toliko problema s njima. Još uvijek čekam svoj vaučer", rekla je.

Novinari britanskoga Suna pokušali su stupiti u kontakt s prozvanim webshopom, ali nisu dobili nikakav komentar na ovaj slučaj.

Play ponuda
Play ponuda