Play ponuda

KOJI MODEL GAĆICA LASKA VAŠOJ GUZI: / Od tangica do bokserica - mudri trikovi za još primamljiviju stražnjicu

Image
Foto: Profimedia

Žene s malom guzom trebaju izbjegavati gaćice visokog struka, a sretnice koje imaju prćastu, oblu stražnjicu, trebale bi birati gaćice na kojima nema puno materijala

3.6.2020.
15:14
Profimedia
Play ponuda

Donje rublje vjerojatno birate prema vlastitim preferencijama, koje, kladimo se, nemaju veze s oblikom vašega tijela. Bilo da je riječ o udobnosti ili estetici, svaka žena ima neki svoj stil gaćica koje najradije nose.

Tijekom samoizolacije, prodaja gaćica je strelovito skočila jer su se žene željele počastiti novim komadom u kojemu će se osjećati poželjnije. Figleaves je tako prijavio rast prodaje od 66 posto, a Missguided nevjerojatan 300-postotni skok potražnje u usporedbi s prošlom godinom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Što nositi, a što izbjegavati

Brazilske, francuske, slip ili tangice, visokog ili niskog struka - postoji doista velik izbor modela ženskih gaćica, no koji najbolje odgovara baš vašoj guzi? Kako bi vam pomogla bolje upoznati vlastitu stražnjicu, ekspertica za donje rublje Clemmie Fieldsend otkrila je za The Sun svoje tajne odabira gaćica koje će vašu stražnjicu učiniti primamljivijom.

Žene s malom guzom trebaju izbjegavati gaćice visokog struka, odnosno visoko rezane. Bolji su odabir u tom slučaju bikini modeli ili tangice. I žene s tzv. visećom pozadinom morale bi paziti da ne kupuju visoko rezane modele, a za njih su sretnije rješenje gaćice u tipu hipsterica. Sretnice koje imaju prćastu, oblu guzu, trebale bi birati gaćice na kojima nema puno materijala, poput tangica, ali odlično im stoje i ženske bokserice.

Postoje i vrlo visoke gaćice, predviđene za punije žene, koje ujedno služe i kao steznik za struk. Možda taj model nije za svakodnevno nošenje, osobito ne ljeti, ali za popraviti figuru prije izlaska su savršene.

Image
OPA, ŽENE BI SE ZBOG OVOGA ODREKLE ČAK I SEKSA: /

Razlog je zapravo tužan, a za sve je kriv - Facebook

Ovo su pravila Clemmie Fieldsend kojih biste se trebali držati pri odabiru gaćica za svoj oblik stražnjice.

Brazilke

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovaj tip gaćica najbolje pristaje damama s uskim strukom, širim bokovima te stražnjicom širom u donjem dijelu leđa. Tangice izbjegavajte, jer će vam one dodatno proširiti izgled stražnjice.

Tangice

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovaj vrlo provokativan model najbolje će pristajati okruglim guzama koje su nešto veće od prosjeka te su zaobljene, dok je struk uži. Ako imate duguljastu stražnjicu, nikako ne nosite tangice.

Gaćice visokog struka

shimmer fallback
shimmer fallback

One će najbolje pristajati ženama čija je stražnjica šira u donjem dijelu, prema nogama, a dobro izgledaju i na karakterističnoj građi pješčanoga sata.

Bokserice i francuske gaćice

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovakav tip donjeg rublja najbolje pristaje ženama koje nemaju istaknut struk i guza im je pomalo kvadratnog oblika. Osim toga, pristajat će vam i francuske gaćice koje su malo više na struku, za razliku od bokserica, jer stvaraju vizualan dojam oblina.

Klasične gaćice i gaćice niskog struka

shimmer fallback
shimmer fallback

One će najljepše izgledati na ženama atletske figure, odnosno mišićavih i dugih nogu te prćaste stražnjice.

Play ponuda
Play ponuda