Uspio je? / Je li Trump pao na foru? Komičar tvrdi da je razgovarao telefonom s Trumpom predstavivši se kao senator

Image
Foto: Thinkstock

John Melendez objavio je snimku navodnog telefonskog razgovora u kojem se predstavlja kao senator

30.6.2018.
18:52
Thinkstock
VOYO logo

Američki komičar tvrdi da je predstavivši se kao senator uspio razgovarati s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom dok se on nalazio u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One te da su razgovarali o raznim političkim pitanjima uključujući migraciju i Vrhovni sud.

John Melendez je objavio audio snimku navodnog telefonskog razgovora na svojem podcastu "Stuttering John", u kojem naziva Bijelu kuću predstavljajući se kao senator Robert Menendez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon više razgovora s vjerojatno Trumpovim pomoćnicima, na kraju se javio netko tko zvuči kao Trump, koji kaže da se vraća sa skupa u Sjevernoj Dakoti. Skup se održao u srijedu.

Bijela kuća nije to u petak željela komentirati, no američki mediji prenose da dužnosnici Bijele kuće nastoje otkriti kako se taj poziv mogao dogoditi. Razgovor traje nekoliko minuta i počinje ga osoba koja zvuči kao Trump čestitajući navodnom senatoru Menendezu, koji je nedavno oslobođen optužbi za korupciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli ste kroz jako, jako tešku situaciju i mislim jako nepravednu. Ali čestitam", kaže glas. Potom su razgovarali o imigraciji i zamjeni za suca Vrhovnog suda Anthonyja Kennedyja, koji je ovaj tjedan objavio da odlazi u mirovinu.

Glas koji zvuči poput Trumpa otkriva jako malo, ali kaže da će novi sudac biti izabran za 12 do 14 dana. "Imamo neke odlične kandidate", kaže. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo