Play ponuda

SPEKTAKL U ZAGREBU / Političarke i novinarke u nedjelju ćemo gledati u malo drugačijem izdanju: Hotel Sheraton domaćin šestog izdanja humanitarne revije City Modus

Foto: City modus

Humanitarnu reviju će, između ostalog, nositi zastupnica u Hrvatskom Saboru Sabina Glasovac, ugledne novinarke Ivana Petrović i Ana Miščević, nekadašnja misica i model te jedna od vodećih hrvatskih ljepotica Ana Sasso i brojni drugi

27.10.2022.
9:09
City modus
Play ponuda

U nedjelju 30. listopada hotel Sheraton ugostit će šesto izdanje spektakularne humanitarne revije City Modus, a u čast ženama oboljelim od raka dojke zapjevat će i brojne poznate zvijezde. Ova divna priča koja donosi spoj mode, ljepote i glazbe kreće u nedjelju u 19 sati, a započela je u Krapini u nedjelju 23.listopada pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije.

Program City Modusa u nedjelju glazbom će uveličati Matija Cvek, Bojan Jambrošić, Eni Jurišić, Kim Verson i Marija Mirković, a pravi spektakl bit će kada na crveni tepih stanu brojni poznati iz svijeta politike, sporta, glume i novinarstva, koji će za ovu priliku zasjati u manekenskoj ulozi.

Izvor: PR

Humanitarnu reviju će, između ostalog, nositi zastupnica u Hrvatskom Saboru Sabina Glasovac, gradonačelnica grada Zlatara Jasenka Auguštan, novinarke Ivana Petrović i Ana Miščević, nekadašnja misica i model te jedna od vodećih hrvatskih ljepotica Ana Sasso i brojni drugi.

Svi oni u čast ženama oboljelim od raka dojke prošetat će modnom pistom i predstaviti zanimljive kreacije domaćih dizajnera među kojima su modni salon Botun, Vibela, multibrand store Calico, I do Wedding vjenčanice i večernje haljine, Vjenčanice Nikolina, Vjenčanice Ljubav, Monika Hršak, dizajnerski nakit Cyber look i Dalia, a tu će biti i gošće iz Bosne i Hercegovine Olgica Đikić i Marijana Dukić.

Izvor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Humanitarna modna revija City Modus održava se u organizaciji Eventum spectaculuma koji vode Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković Baksa, a ove godine organizacijskom se timu pridružila i Kristina Kovačević koja vodi popularnu stranicu Mamin blog. Modna revija održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva RH. Sav prihod od revije namijenjen je udruzi Pink Life, za pomoć ženama oboljelim od raka dojke u njihovoj najvažnijoj životnoj borbi.

Play ponuda